BUGG's sparkar igång igen!

 Premiärsöndag hos BUGG's med en så kallad KickOff. En dans att samla gänget efter sommaruppehållet i första hand, men även försöka locka med nya deltagare till att upptäcka hur kul vi verkligen har hos oss! 
 Annons i lokalblaskan, i bloggen förstås samt via BUGG'sMs hade hörsammats av ett stort antal, dryga 45 st, dansintresserade. Tyvärr hade vi inte vart nog tydliga i annonsen utan ett par deltagare hade uppfattat det som kursstart, vilken ju inte är förrän om två veckor, men jag tror säkert de hann och uppfatta glädjen hos BUGG's ändå och känner sig lockade att återkomma.
 Dans i ett lugnt och avslappnat tempo att börja med, det är ju så mycket som skall berättas under dansen. Sommarens danser är ett givet ämne att ventilera under foxen, men även kommentera små och stora händelser och underverk som skett?! Snacka om att dansen har många trevliga sidor!
 Som sagt lugnt tempo att starta upp med. Pause med fika, där flera valde att njuta av sensommarkvällens möjlighet till utevistelse. Så dags för samling igen och kort redogörelse för kursstarten den 13:e september, varpå dansen fortsatte i samma tempo. Med en halvtimme kvar på kvällen så skippade vi foxen, och lät buggen trona ensamt i ett mer motionsmässigt tempo. Vid finalbuggen hade så gott som alla fått en å annan fuktfläck på skjortan, och var nog rätt överens om att konditionen nog mådde bra av kvällens aktiviteter. Men det är ju så som BUGG's Motionsdans är meningen att vara. Dans till nytta och nöje, eller som vi säger "Dans med hjärtat"!

 En kamera som gav oskarpa bilder av ett skärpt gäng, men några bilder lägger vi med från en lyckad kväll!
                                                                                                                     BUGG's / Arne


   

                                             fler foton kommer inom kort...

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0