Sista Kurs/Motionskvällen...

 Så var det dags för sista Kurs- och Motionskvällen för i år. Då säsongen börjar känns finalkvällen så avlägsen, men fortare än man anar står vi där och knappt fattar det är sista kvällen. Räknar lite i huvudet...Tolv kurskvällar, tjugofyra kursdelar, tretton Motionsdanser och två dansaftnar. Hälsat "Välkomna till BUGG's" , 39 gånger i höst!
 Vad fort det gick! Men va kul vi haft!! Men föresten, en gång till hoppas vi kunna säga "Välkomna till BUGG's" i höst, nämligen den 27:e dec. Du kommer väl på vår Motionsdans då?

 Kvällens första kurs, bugg tvåan, blev en lyckad tillställning! Antalet killar på kursen har dalat en smula under tiden, men i kväll slöt ett stort gäng killar från 4:an upp. Vi Tackar för detta, och kunde belåtet se då åtminstone 16 danspar buggade loss.
 "Pilbågen" i två varianter var kvällen begivenhet. Inga problem med detta inte, så en hel del "blanda å ge" blev det. Själv gick jag mest å myste på golvet, det är så kul att se er, duktiga buggare, i aktion!

                         
                       Anki och Andreas i fronten med övriga gänget på bugg 2:an i bakgrunden

                               

                                      

                              

                                    
 Till bugg 4:ans kursdel kom de flesta deltagarna och finaldansade tillsammans. Ett väl sammansvetsat gäng vid det här laget. Flera deltagare har dansat med oss i flera år nu, men återkommer glädjande nog! Det märks att ni trivs tillsammans, suveräna på dansgolvet, och mycket prat och skratt under pauserna!

                         
                              Nicke och Ann-Louise tränar kvällens "Tjejdyk" under bugg 4:an.

                               

                               


Motionsdansen blev finalkvällens sista evenemang. Trogna Motionsdansare återkommer och dansar hos oss, vilket glädjer oss mycket. Motionsdansen är en av hörnstenarna i vår verksamhet, roligt att fler upptäcker denna dansform! Som vanligt en trevlig dans, där även deltagare från bugg 2:an återkommer.

                                               

                                            


 Kvällen är till ända, Ulla städar medan jag själv packar ihop anläggningen. Lite av tradition är nedplockningen av vår fina BUGG's-klocka, som det sista för säsongen. All förevigat på foto givetvis.

                                                          

 Med detta säger vi ett stort Tack till våra Kurs- och Motionsdeltagare för hösten 2009, och hoppas på återseende i januari på kurs-starten då.
 Vi ställer nu siktet närmast mot Motionsdansen den 27:e december, då vi försöker att bränna lite av julmaten. Mer om detta kommer både på bloggen och via BUGG'sMs.
                                                                                  PÅ återhörande BUGG's / Ulla å Arne


 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: susanne

Tack för en jättetrevlig säsong. Ha de gott.

2009-12-02 @ 09:20:40
Postat av: Vicki

Tack för denna hösten! Har varit görsköj, jag ä tebax i Januari igen =)

2009-12-02 @ 09:41:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0