Lite Julmotion kanske smakar!


                                    Hej alla BUGG's - Vänner och god fortsättning i Julstöket!

                                                    

 Om det kommer någon Tomte till Skäggebyns Bygdegård är väl mer osäkert, men Motionsdans det skall det bli på Annandag Jul i alla fall! 

 En och annan skinksmörgås kommer väl att ätas under jul kan tänka, och därför så passar väl en liten Motionsdans bra nu när vädret knappast lockar till promenader under helgerna. Så för Er alla danssugna ordnar vi därför en kväll i Skäggebyns Bygdegård med Motionsdans i BUGG's regi enligt nedan program:

BUGG's
MOTIONSDANS
I
SKÄGGEBYNS BYGDEGÅRD
Söndag 26 December
Kl. 18.00 - 21.00
Entré 40:-

Vi bjuder på fika i pausen!

Upplägg enligt sedvanligt BUGG's-stil, Vi blandar fox och bugg i dansant tempo, men kör bugg sista timmen i skönt Motionstempo med goa bugglåtar som lockar till bugg! 

Givetvis är Era Dansvänner Hjärtligt Välkomna att besöka oss här,
 samt ett extra Välkommen till Er alla som är nyfikna på BUGG's danser! 

Hjärtligt Välkomna Alla Dansintresserade till Motionsdans hos BUGG's!                    Hälsar BUGG's / Ulla å Arne!
---------------------------------------------------------------------------------------
PS. Liten vägbeskrivning: Skäggebyn ligger ett par kilometer norr om Svanskog, längs vägen mot E18 via Kettilsbyn. Det går givetvis bra att åka från E 18 i motsatt riktning om man svänger söderut vid just Kettilsbyn. DS.
(Fam. "Roger i Gransjön" kanske har något tillägg till beskrivningen, kommer förhoppningsvis som kommentar! Tackar!)


Kommentarer
Postat av: Roger

Från Åmål. Sväng i Kasenberg mot Svanskog, kör till Svanskog och genom samhället. Sväng inte mot E18 utan kör bara rakt fram mot Norra Skarbol. När ni kommer till korset mot Pellerud har ni kört 50 m för långt . Det står säkert en BUGG´s skylt där också. Bygdegården ligger alldeles vid vägen.

2010-12-24 @ 00:16:42
Postat av: Roger

Från E18. Kör till till T- korset vid fotbollsplanen ,sväng vänster, sedan är det bara att köra rakt fram. Det är ca 2,5 km från samhället./mvh Roger

2010-12-24 @ 00:25:06
Postat av: Ote & Inge

Tack Roger, vi ringer dej om vi inte hittar dit L Vilken tur att det är dans i dag så att man får skaka av sej allt julgott man har stoppat i sej. Om man nu tar sej runt dansgolvet när man har så mycket gott i magen, det är inte lätt att dra runt på en trätunna full av godsaker. He he!! Väl mött i kväll.

2010-12-26 @ 12:15:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0