Bugg 2:an buggar sista kursen för säsongen.

 Själva hade vi varit i bygdegården någon timme och installerat oss. Högtalare och övrig utrustning hade vi burit in och kopplat upp. Kaffet var bryggt, förra gångens bilder rullade på skärmen och musiken var provspelad. Allt var klart för sista buggkurserna för i höst! Nu väntade vi bara på våra kursdeltagare. 


                        
                                                Claes och Sandra under uppvärmning för finalkvällen

 Våra dansgäster droppar in strax före utsatt tid. Ett litet manfall för kvällen, första advent och virustider gör sig påminda. Fast ett startfällt för kvällen, det fixar vi i alla fall. Dags för uppvärmning och buggen är i full gång!

                                 
                                                Gänget under träning, en å annan "Pilbåge" skymtar till.

 Först och främst tog vi upp förra gångens "Karusell med fullt ut" i repris. Inga problem här utan allt fungerade som tänkt med denna finputs, inklusive obligatoriskt "Hejande"! 
 Lite återblick och provbugg av "Orginal-Karusell" och prat runt om detta. En tur till att lägga i bagaget.


                            
                                                    En stilstudie i "Pilbåge" med Sandra och John.

 Kvällens nya buggtur var "Pilbågen" i två varianter. Den första och kanske lite enklare varianten, averkade vi ganska snart efter pausen En buggtur med den lite udda visningen av armbågen som handtag. Träning på detta och ovan visar Sandra och John en fin studie i just "Pilbågen" Vi tackar för visningen!

 Så tog vi itu med den lite mer invecklade varianten av buggturen. Här skulle vi fatta tjejens midja och fortsätta med handstöt, varefter avslutning i tidigare utförande. Träning på detta åxå förstås, tills vi fått flyt i det hela.

 Sista minuterna ägnades åt vår variant av fri dans, nämligen "Blanda å Ge"! Många buggturer för våra nybakade bugg 2:or att blanda runt. För med Bugg 2:an i ryggen, är man gott och väl redo att ge sig ut på dansgolvet. Nu är det "bara" träning och erfarenhet som skall till. Å här är det bara dans som gäller! Så vår slutliga uppmaning till gänget blir naturligtvis: Ut och dansa!


                        
                                                "Blanda å ge" vår variant av Fri dans!

 Ett stort Tack till Er alla Deltagare för en trevlig kurshöst! Vi säger samtidigt ett stort Tack till Er "gamlingar" som hoppat in å hjälpt till under kursen! Hoppas Ni alla haft det lika kul som vi har haft under hösten, och hälsar Er alla Välkomna åter efter nyår, då vi startar upp igen!

                                                                                                                        Hälsar BUGG's / Ulla å Arne

 Och hoppas givetvis Ni håller med i vår slogan: "Ska de va bugg, ska de va BUGG's!"

 PS.      Bilder från bugg 4:an kommer inom kort! Bredbandet är allt annnat än "brett" i våra trakter! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0