Bugg 4:an blev en skojig omgång.

Bugg 4:an blev lika fullsatt som vanligt!


Höstens Bugg 4:a är välbesökt.


Ett trivsamt kaos infinner sig då första kursdelen slutar, och den andra startar. Hela gänget växlar plats då bugg 2:an lämnar plats åt sina vänner i bugg 4:an. Den första uppvärmningslåten tonar ut, och det sistnämnda gänget tar golvet i besittning. Några ur första gruppen stannar och tar sig en titt på de sistkomna dansarna, några tips kan man ju snappa upp! Helt rätt, ta gärna och sätt Er en stund och titta på!







Inledningsvis tog vi en kort repetition av "Handbyte bak killes rygg med extravarv". Denna gång fixade till och med lekl.. danslärar'n turen åxå! Detta får väl markera att allesammans har fixat varianten och vi kan gå vidare!




Emellanåt får vi bildbevis på att det är kul hos BUGG's!


Nästa buggtur till reprisering var förra gångens "Avig fattning med piruett". Denna variant började vi med förra söndagsen, och inledde med att poängtera likheten med "Inåut turen". Nedan ser vi Monika och Per i perfekt inlednings fattning! En radda med "lösenord" även här, "killen går"," första högt", "andra lågt" och "smeka ryggen". Inte underligt att vissa drog på smilbanden en smula. Nedan ser vi dock både par John/Lena och Peter/Annica ha fattat både galoppen och fattningen inför piruetten i finalen! Vi tackar för hjälpen att åskådligöra denna buggtur! 




Monika och Per                       Stellan och Carin                       John och Lena                        Peter och Annica




Gemensam uppvärmning efter kaffe och kaka i pausen!


Efter nämda pause och uppvärmning, stod kvällens buggtur för dörren. Nu var det dags att kramas! Ja inom kursens ram, då förstås! Här skulle det buggas "Kramtur"!
Nu blev det väldigt roligt. Att pausa i buggturer och "frysa" mitt i är alltid kul. I just "Kramturen" är det extra kul! Kryddat med lite vokabulära grodor från lekledar'n gjorde denna genomgång lustig i överkant. Ett löfte om skärpning till nästa gån utlovades, om nu nå'n tror på det? Ni är givetvis Välkomna åter, till ett allvarligt försök till repris nästa söndag! 





Avslutning med "Blanda å ge" blev det åxå! En liten tempohöjning från Ulla och nu buggades det för fullt! Extravarv och piruetter fick vi se, ja en å annan kram åxå! Ja inom kursens ram, vill säga!



Emelie och Inge under kvällens bugg.
Kolla den fina handfattningen i buggturen! Snyggt!



Motionsdans med jämnvikt!

Det var ovanligt jämnt i kampen mellan killar och tjejer under söndagens Motionsdans. Killarna hade numerärt överläge vid flera tillfällen, vilket gjorde att Ulla fick dansa mer än vanligt.
Eftersom ljuset då är lika skumt som lekledar'ns ögon, blev det dålligt med fotografering under Motionsdansen. Därmed missade vi söndagens Fox-studie vilket vi är ledsna för! Instuktören smet ut på altanen i mörkret, och vi undrar om det tränades mörker-fox? Det hade vi velat se i så fall! :-)
Strax innan slutsignalen fick Ulla tag i kameran och fotade sista dansen, som blev en dubbelbugg med Ote, Emelie och Inge. Trevligt hade vi i alla fall, kan vi sanningsenligt intyga. Även om helgen hade innehållit mycket dansande och kraften sinade ibland. Men trött av dans, de e gött de! 





Några av oss styrde kosan hemåt med ännu mer dans i sikte. En sista genomgång av packningen inför dansresa med Cinderella. Vi ber att få återkomma inom kort med ett referat från ett rykande Ålandshav!


Tack för ännu en trevlig danskväll hälsar BUGG's / Ulla å Arne

Och tillägger allvarligt att: "Ska de va bugg, ska de va BUGG's!"

Kommentarer
Postat av: foxinstruktören

Foxkursen uteblev denna gång pga omständigheter. Siktar in oss på dubbelgnuss till söndagen.

Väl gnussat

2011-11-11 @ 14:52:26
Postat av: ann-louise

Söndag är en bra dag! Snart är vi där igen!! :)

2011-11-11 @ 19:22:43
Postat av: Ote & Inge

Ja du gnussaren: Vad hittar du på tills dess?

2011-11-12 @ 23:55:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0