Bugg 4:an får avsluta höstens kurser!

 Som ett byte av laguppställning under pågående match, om man pratar hockeytermer, då Bugg 4:an äntrade golvet efter avslutad bugg 2:a. Inga onödiga pauser då BUGG's kör buggkurser! Nya gänget tog passningen och höll parketten varm!

                        
                                      Sista uppvärmningen för i år fick Bugg 4:an ta hand om.

 Oj, nu blev det driv i inledning på texten! Fast fart på golvet var det förstås. Några låtars uppvärmning är ju seden hos BUGG's. Lite höststela leder skall mjukas upp, innan kursen startar, med några sköna bugglåtar.

 
                                   


 Då vi fått upp temperaturen i kroppen, var det dags för lite återblick. Förra söndagen tog vi ett nappatag med "Linjebuggen" och det var tid för en snabbgenomgång igen. Gänget fick positionera sig runt golvet, med dansriktningen som viktig ingrediens. Nu var det inga problem med ordningen under buggturen, förra söndagens träning satt i bakhuvudet. Gemensam inräkning och "Linjebuggen satt perfekt, flera gånger om.  

                        
                                                     Tommy bjuder Kristina på "Promenaden"

  Då "Linjebuggen" klarats av, känns det helt naturligt att fortsätta med "Promenaden". Förvillande lik inledning på denna variant, men kom ihåg att "hämta" damen med ett "baksteg" killar!
 Som vi nämnt tidigare är det en ovanlig buggtur då man reser ut på dans, så här har Ni killar en kul buggtur med Er i kappsäcken.

                                            

 Söndagens buggtur på schemat var "Tjejdyket". En av de där turerna som vi heller inte använder så ofta, tycker jag mej se. Lite bångstyrig kanske, men funkar ändå. Här fick den en ärlig chans i alla fall, bara att kolla på dansgolvet frampå om den "dyker" upp!
 Genomgång följt av praktik till musik. Tjejerna dök, och vi killar aktade frisyrer! Mycket för oss killar att tänka på!


                        
                            Veijo och Susanne i perfekt studie i "Tjejdyk"! Ingen fara för lockarna heller...

                        
                                                  Sista minuterna ägnades åt "Blanda å ge"!

 Då sätter vi punkt för ännu en kursomgång hos BUGG's. Hösten har gått ovanligt fort i år, ett tecken att vi har haft kul tror vi! Hoppas Ni känner lika dant.

 Visst är kursandet viktigt, men för den skull får man inte glömma bort glädjen i dansen. Dans innebär möte mellan människor, möte mellan människor kallas kultur tycker vi. Dans är ett utmärkt sätt att finna glädje med kultur. Ingen svåråtkommlig eller högdragen kultur, där man behöver damma av några antika verk. Kultur som inte är beroende av några droger. Dans ska vara glädje, ett utomordenligt tecken på god kultur.
 Det hoppas vi i BUGG's få fortsätta att försöka förmedla! Vi siktar på mer kultur efter nyår! Hoppas Du hänger med!

                                                                         Tack för höstens buggkurser, Hälsar BUGG's / Ulla å Arne

 
  Samtidigt vill vi då framhålla vår övertygelse: "Ska de va bugg, ska de va BUGG's!"  Med glädje förstås! 

                  PS. Vi återkommer med några bilder från Motionsdansen inom kort!  Vi ses!  DS.
 

Kommentarer
Postat av: Ote & Inge

Stort tack till Ulla & Arne för en jätte trevlig kurs/motionssäsong som har gått väldigt fort, man hann ju knappt börja förrän det var slut. Vi önskar er och övriga Buggsare en god Jul och gott nytt dansår. Väl mött efter alla helger.

2011-12-04 @ 16:04:35
Postat av: Ote & Inge

2011-12-04 @ 16:05:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0