Häng med på Omstart hos BUGG's!

                               Dags att kavla upp ärmarna, och gå vidare i Buggen

                         
                          Vi låter Emelie och Tommy hjälpa oss att hälsa Er Alla Välkomna till BUGG's!

Nu på söndag kliver vi upp ett steg i vår Bugg-trappa! För förra söndagen dansade vi final på vårens första kursomgångar, Bugg 1 och DansMix 1. Två glada och trevliga gäng har lagt sina båda kurser till handlingarna, och vi hoppas förstås på fortsättning för Er alla. Båda de nya kursdelarna är speciellt avpassade för Er som just gått klart vårens båda första kursdelar. Dessutom mycket lämpliga för Er med liknande Dans-erfarenheter!

                                                      Bugg 2 tar Dig ett steg ytterligare!

                                                               
                                             Sara och Lars-Erik tror vi gillade sin Bugg 1:a!

 Uppföljaren till Bugg 1, är naturligtvis Bugg 2 som startar nu på söndag! Vår Bugg 2:a är en direkt fortsättning, och tar ett avstamp mot ökad bredd på buggen. Här tar vi oss an ett antal användbara buggturer, som ger Din bugg en utomordentlig variation. Samma upplägg som tidigare, med en ny buggtur per gång, som regel. Repetition även av förra gångens variant, ger möjlighet för dej som kommit lite efter, eller vill ha en påminnelse igen.
 Denna kursdel är något av ett uppsamlingsheat åxå! Brukar vara populär för De som buggat tidigare, men vill skippa en Bugg 1:a igen, för att hoppa på och finputsa sin bugg inför sommarens danser i bygden!
 Så till våra Bugg 1:or, samt till Er som dansat lite Bugg tidigare, Välkomna till BUGG's Bugg 2:a på Söndag kl. 16.30 i Tveta Bygdegård!

                                                          Vår DansMix 2 är speciell!
                                 
                                                               
                                            Stellan och Angelique är flitiga buggare i vår DansMix1!

 Båda våra DansMix-delar ägnar huvudelen åt repetition av Bugg! Nyss avslutade DansMix 1, ägnade Bugg 1 och Bugg 2 en återblick. Den nu aktuella DansMix 2 tar således upp främst Bugg 3 och Bugg 4 i repris. Här tar vi upp de lite mer avancerade buggturerna i vårt lager, för en upputsning inför sommaren.
 Som alltid formar vi Dansmix'en efter deltagarna, dock känner vi på oss att denna DansMix 2 kommer att bestå av stor del bugg. En hel rad spännande buggturer står och väntar på Er under kommande sex veckor! Men vi varnar givetvis för plötsliga infall av påhittige danslärar'n!

 Vi hälsar här speciellt våra nyligen klara DansMix 1:or Välkomna åter! Denna kursdel är även ypperlig för Dej som buggat en del tidigare, och vill berika ditt förråd av fler buggturer. Dessutom kommer Du till ett duktigt och trevligt buggäng! Välkommen på DansMix 2 på söndag kl. 18.00 i Tveta Bygdegård!

                                                            Motionsdansen är viktigt för oss!

                                                                
                                                     Här dansar Malin och Tommy Motionsdans!

 Allt sedan vår blygsamma start 2004, har Motionsdansen varit vår Hjärtefråga! "Dans med hjärtat" är vårt motto, och det är vår inställning åxå! Dans ska vara kul! Medryckande musik lägger vi stor vikt vid! En ny spellista varje söndag, och gärna blandad med ny och fräsch musik! Så tror vi dansen blir roligare! Kom gärna och testa oss i Tveta Bygdegård redan nu på söndag! Klockan 19.30 bjuder vi upp till Motionsdans till den låga entréavgiften 20:- i Tveta Bygdegård! Vi tror inte dans kan bli enklare och trevligare än så här! Välkommen att prova BUGG's!

                                              Välkommen till Tveta Bygdegård nu på söndag!

                                                            
                                                                          Ulla och Arne

                       Hjärtligt Välkomna till Tveta Bygdegård på söndag 26/2, hälsar BUGG's / Ulla å Arne!

                   Samt kan förstås inte undvika att påstå: "Ska de va bugg, Ska de va BUGG's!" Så klart!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0