Dans med glimten i ögat!

 Först och främst får vi tacka för trevliga kommentarer! I andra hand för vi höja ett varningens finger till alla damer, då Tommy tänker grabba "Erotikhandaget" och släppa "Torpeden" lös, på torsdag. Själva tänker vi ladda kameran, kan bli schyssta bilder på bloggen om han får en fullträff! Schysst ska det också bli att se Karlsten visa nya buggturen, "Obalansen"! Tydligen en ny tur sedan Fengersfors-dansen! Vi får hoppas han inte iklädde sig BUGG's tröjan då han torpederade pensionärer där. Rykten har nu nått oss från flera håll!
 Söndagens danskurs bjöd på, ovan nämnda, "Erotikhandtag" för våra bugg 3:or. Ett avsnitt i vår buggkurs där vår lekledare, danslärare får utlopp för sitt sinne för ramsor. Allt för att underlätta denna långa buggtur,som känns som en evighet i början! Med ett leende minns vi vår debut i detta ämne!
 DansMix 2 hade en perfekt Mix av killar och tjejer! För dubbelbugg! Så redan där föll vårt planerade program för traditionell bugg för söndagen. Men dubbelbugg blev det, å bra blev det! Ni blir riktigt vassa i detta game!
Ny Linedance tur stod på tur, å en lite längre också. Klurig med många steg.Får nog citera Nicke i detta fall: "Trodde att man memorerat in stegen, å´ så vände man sig 45 grader, å' så mindes man ingenting!" Jodå, vi känner igen detta, men mer övning lär det bli! Undrar om inte "Hattgänget" glänste lite extra?
 Ännu en välbesökt Motionsdans följde så detta. Någon ny söndagsmotionär tillkom, vilket alltid är kul! Vi tror inte nå'n behöver bli besviken på BUGG's glada gäng! Ett Tack till Er alla som gör BUGG's så trevligt! Kursare som Motionärer!
                                                                     BUGG's / Arne

                                   
                                                  Per fixar dubbelbugg, dubbelt så svårt men dubbelt så kul!

                                          
                                                  Bugg 3:an genomförde sin 3:e kurskväll med beröm godkänt!

                                         
                                              Nya och gamla deltagare på BUGG's Motionsdans på Syltoppen. 

                                         
                                                                 Bugg och Linedance för våra deltagare.

Kurs och Motion hos BUGG's på söndag!

 Här sitter vi och förbereder morgondagens första sommardans hos BUGG's! Ja, sommardans med modifikation kanske! Det är ju sommartid som gäller imorgon,då klockan förhoppningsvis vridits fram en timme. Men ute råder allt annat än sommar, så att kalla morgondagens Motionsdans för sommardans, kanske haltar en smula.
 Trots detta är fakta så att imorgon, söndag 29/3, dansar vi Motionsdans på Syltoppen klockan 19.30! Vi hälsar då alla dans- och buggsugna hjärtligt Välkomna till vår Motionsdans!
                 Har du inte testat BUGG's Motionsdans än? Gör det, så ses vi på söndag, hälsningar BUGG's / Arne!

                                        
                                                             Victoria och Karlsten trivs på BUGG's Motionsdans!

Oj, vilken torsdagsdans det blev!

 Kung Bore  visade under fredagen att hans krafter finns kvar! Snö i riklig  mängd, återstår att se hur fröken Vår tacklar detta! Själv tacklade jag snön med snöslungan, och passade samtidigt på att slunga bort ankornas rostfria vattenbunke, som gömt sig i snön. En ny brytpinne, så var jag i full fart igen!
 Full fart vart det på BUGG's Kurs och Motion också! En fullbesatt bugg 2.a repeterade "Torpeden" i första hand, och kände på den lite mildare "Buggsvängen", i olika varianter. Kan tyckas banalt, men ack så viktigt! Fungerar inte grunden av sig själv, så blir inte resten bra heller!
 Motionsdansen överaskar oss mer och mer! Då vi startade med denna var vi beredda att skippa den om det blev för få deltagare. Dans på Syltoppen på torsdagar? Kan de' gå?
 Ja, det kan det! Om det vart fullt tidigare, så var det nu ännu tätare på dansgolvet i torsdags! Fler kursare stannar kvar och tränar extra, och fler motionärer kommer hit och upptäcker BUGG's Motionsdans!  Bildbevis nedan!
Om du gillar bugg å inte testat BUGG's Motionsdans än? Gör det! Ett helmysigt gäng väntar! Två torsdagsdanser kvar innan sommaruppehållet!                                                                           BUGG's / Arne

                                            
                                                                                          Visst dansar coola killar!

                                                                       
                                                                                           Full fart på buggkursen.

                                                                        
                                                                                  Vissa turer känns kluriga i början!

                                            
                                                                               Men med lite övning blir det jättebra!

                                                                       
                                                                            Så avslutar vi med BUGG's Motionsdans.

                                              Förresten, vad tyckte du om Let's Dance utgången? Sänd in en kommentar!

BUGG'sare till Fengersfors?

 Själva står vi över denna dans, Ulla jobbar kvällspasset då, tyvärr. Hade vart kul att dansa, se å höra Bengt Hennings.
-------------------------------------------------------
 Fast om det är några som funderar på att åka dit, går det ju bra att skicka in en kommentar om detta hit. Bloggen är ju öppen för er alla att ta del av, sedan är det ju upp till Er att ta kontakt sinsemellan om ev. gemensam resa dit.
Vore kul om bloggen gick att använda till detta ändamål, utan några mellanhänder. 
  
 Skriv ex:    "Gemensam resa, Bengt-Henings i Fengersfors lördag, 28/3. Arne Persson 2st. Säffle"

Bara att leta upp riktnummer till säffle, och tel.nr i katalogen om det verkar intressant.
                  Som sagt kul, om detta fungerade! Testa gärna om du är sugen på lördagsdans, BUGG's / Arne
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                                   

                                 

Aldrig långt till nästa dans hos BUGG's!

 Dans även på  torsdagar betyder att vi inte behöver vänta alltför länge på dans igen, vi BUGG'sare. Redan tisdag idag, och bara två dagar kvar till torsdag. Torsdag som först och främst betyder fortsättning på bugg 2:an, och då fjärde kurskvällen av sex stycken. Denna kväll ägnar vi en del tid åt att repetera förra gångens "Torped", vilken vi vet kräver träning för att fungera bra. Dansträning med lite tips lägger vi även på, väl mött igen!
 Så följer givetvis Motionsdansen som vanligt, bugg och fox första halvlek och bara bugg i andra. Nya som gamla deltagare är som vanligt Välkomna! Ett dansevenemang som  upptäckts av allt fler! Din tur på torsdag?
 Någon som siktar på dans till helgen? (Utöver BUGG's söndagsdans, menar jag!) Folkets Hus i Fengefors får kändis-besök på lördag. Dansbandskamps-kända "Bengt Hennings" gästar då orten, och bjuder upp till dans där mellan kl. 21.00 till 01.00. Ett alternativ så gott som något, då bandet verkar spela bra dansmusik. Sänd gärna en kommentar om kvällen, ifall ni sticker dit!   Ett smakprov på bandet, om du klickar nedan!
                                                                             På återbloggande, BUGG's / Arne

                               

Bugg 3 och Mix 2 på gång!

 I och med söndagens dansomgång kan vi nog säga att bugg 3 och DansMix är i gång! Sista kursomgången inför sommaruppehållet, och vi preparerar oss inför sommarens danser. Vi ser  naturligtvis fram emot en fin sommar med många danstillfällen, där vi får nytta av våra nya danskunskaper.
 Lokala arrangemang står väl inte alltför tätt, men i den närmaste framtiden väntar faktiskt ett par danser. Medis med Torgny Melins på Påskafton den 11:e april, blir nästa dans på orten. Så för er som inte samlar tjocka släkten på påskafton och äter ägg, kan väl Medis bli ett gott altenativ!
 Annars lär det bli dans i ishallen i Åmål och ytterligare en Medisdans kring månadsskiftet april-maj, vi lär att återkomma!
Har Du tips på danser i vår närhet? Sänd gärna in dem som kommentar, eller maila in den till BUGG's adress buggs@live så kan vi förmedla dem i bloggen.
 Kursstart som sagt! Ett stort gäng, med ett överskott på killar!,  på bugg 3:an, repeterade förra gången tur och tog sig an "Tjejkrypet". En buggtur som är vanlig i vår trakt men som verkar mer ovanlig om man kommer på dans utsocknes. Kul att ha med sig i bagaget!
DansMix 2 har ett fortsatt överskott på tjejer, men trots detta gick vi igenom tidigare turer sen bugg 3, och faktisk plitade ihop en ny variant som fick namnet: "Medisturen". En buggtur som passar då det är trångt om saligheten, just som det var på Medis under Scotts gästspel, då turen först såg nattens ljus. Ännu en tur med BUGG's signum!
 Mix 2 fortsatte med Linedance efter pausen, så alla fick komma upp på dansgolvet tillsammans. Svettigt, men kul!
                                   Tack till Er alla, för ännu en trevlig söndagskväll!      BUGG's / Arne

                                  
                                                               Söndag med dansglädje på Syltoppen!

                                                  
                                                                   Full fart på buggarna under bugg 3:an!

                                                                         
                                                          Träningen på kvällens tur, som var "Tjejkrypet".

                                                                        
                                              BUGG's Motionsdans lockar till dans för alla, så ska de' va!

Torpeden.

 -Om du nu ska blogga i militärtermer, kan jag upplysa dej om att jag inte vet vad en torped är!
Så avslutade Ulla samtalet angående bloggens rubrik till idag. Givetvis har hon rätt! Hur ska folk veta det? Vi blir ju en allt mindre grupp som gjort lumpen, och konfronterats med dessa termer.
 Enligt Svenskt Uppslagsbok, 1954 års upplaga, är en torped: Projektil, som med egna driv- och styrmedel förflyttar sig under vattnet på inställt djup och vid stöt, t. ex. mot fartygssida, bringas till explosion. Torped har en högsta fart av c:a 50 knop och en längsta räckvidd av 10.000 m.
Tyvärr finns inget alternativ i lexikonet, så vi inom BUGG's kan då tillägga innebörden: Buggtur som av herre förs, med vänster hand i damens höger hand, damen i vänstervarv varefter herren i fråga, skyndsamt (dock betydligt under 50 knop) förpassar sig under egen vänsterarm, varpå buggparet mötas med herrens höger axel, respektive damens vänster axel. Gemensam ryggrullning, varefter damen ges ytterligare ett högervarv.

 Denna senare variant på "Torped" övades, under mycken svett och möda, på Syltoppen på torsdagskvällen. Fast resultatet överlag kan anses som gott, kommer kompletterande övning på denna buggtur att ske följande torsdag på Syltoppen, i BUGG's regi. Eventuella frågeställningar besvaras angående ovan besvaras samma kväll.

 Efter allt detta fakta finns inte mycket mer att tillägga annat än att Motionsdansen följde på detta tuffa pass! Gemytlig samvaro med bugg och fox som gemensam nämnare. Ett glatt gäng och trevlig musik gjorde det hela till en "fullträff"!
 Givakt å manöver, höger vänster om!         BUGG's / Arne


                               
                     Full drill på Torpeden. Lägg märke till den utmärkta handfattningen inför avfyrningen!

                                                         
                                                             
                                     


Bugg 2:an in i elden!

 Kryptisk rubrik, eller? Ja, i varje fall har den flera bottnar. Vi leker eldledare, och fyrar nämligen av "Torpeden" på torsdagens bugg 2:a på Syltoppen!
 En mening i den är att "Torpeden" är nog 2:an klurigaste tur. En buggtur där det gäller att hitta "rätt" i både figuren och takten, vilket kräver en del träning. Men då man väl har hittat rätt blir den gärna till en favorit, så är det för mig i alla fall.
 Så får vi se om Tommy har hittat någon laddare att träna " Torpeden" med, han siktar nämligen på att göra den till sin favvo-tur! Vi önskar honom lycka till i avfyrningen och hoppas på "rätt i sida å rätt i höjd" på torsdag!
 Motionsdans följer som ett brev på posten! Mellan 19.30 och 21.00 är det så dags för den. Tiden går och det tar på torsdagsdanserna, 4 st. kvar om vi räknat rätt. Så om du inte ännu testat denna dansform, ett tips, gör det! Vi blandar fox och bugg i lugnt tempo fram till fikapause, och efter den kör vi "bara bugg!" Välkomna, hälsas alla danssugna!
                                        Vi ser fram mot en trevlig torsdagsdans, igen!             BUGG's / Arne

                                      
                                         Är det inte lydiga och uppmärksamma elever vi har!   Oftast i alla fall?

Dags för tisdag med Linedance!

 För femte gången under våren har så PRO-damerna samlats och tränat Linedance igen. En egen komposion av fem stycken Liner till taktfast country, som finslipas vad gäller rörelsemönstret och placering. Sin andra uppvisning genomförde damerna i fredags på Tingvallagården, till stort nöje för publiken. Ytterligare förfrågningar om dansvisning har droppat in till damerna, så träningen känns än mer motiverad givetvis. Ytterligare ett exempel att dans är glädje som genererar mer glädje! 
 BUGG's hade även denna gång nöjet att få vara med på tisdagsträningen och ge några tips och råd om Linedancen. En Line som vi började att träna förra gången, fortsatte vi med idag, och resultatet blir bara bättre. Kaffe och tilltugg är ett givet inslag under träniningen, samvaro är en viktig ingrediens.
 Åskådare fick så damerna till sista träningen, med applåder som tack. Både Ulla å jag stämmer in dessa, och tackar samtidigt för kvällen. Ett bra slut på en trevlig tisdagskväll! På återseende om två veckor på avslutningen.
                                                                            BUGG's / Ulla å Arne

                                
                               Här Linedansas det "New York" för fullt, av PRO-damerna och BUGG's Arne.

                                              
                                                       Marianne räknar igång gänget till ännu en Line.

                                     
                                              Dansen "Sweet 16" är inledningen i uppvisningsserien.

Omstart för Bugg och Mix!

 Då var det dags för vårsäsongens sista kursstart, och då i form av en Bugg 3:a och en DansMix 2. På Bugg 3:an kom ett drygt 25-tal intresserade och provade på, och för ovanlighetens skull, fattades ett par tjejer!  Vi får hoppas att BUGG's infriade förväntningarna och att alla återkommer nästa söndag. En kort förklaring hur vi jobbar och vad vi lägger vikt vid, följdes av repetition av  förra gångens buggtur. På programmet stod givetvis även en ny tur, vilken tränades in gemensamt i flera omgångar, och till slut satt den!
 DansMix 2 är vår högsta kurs, och här sätts deltagarna på prov. Buggturer lite utöver det vanliga får vi här prova på, men även övriga danser kan dyka upp. En Linedance, som var ny för de flesta, tränades in och dansades till en go' Linelåt. Duktiga är ni som vanligt, så inga problem här inte!
 Motionsdans följer som vanligt till ett lugnare tempo i början, och som ökas en aning mot slutet. Så är de', å så ska de' va hos BUGG's! Vi hoppas på återseende nästa söndag!
                                                                                                                     BUGG's / Ulla å Arne
                           
                              Linedance under dansmix 2 är en häftig upplevelse med 25-talet dansare.
                                                                      
                                                                  Klurig tur på bugg 3:an,
                        
                                                       men då den sitter buggas det för fullt!

Let's Dance utan BUGG's!

 Var det nå'n mer som tyckte Let's Dance kändes lite tomt ikväll? Det var nåt som fattades. Å så kom jag på att BUGG's saknades. 
 Jo skämt å sido, bugg-dags i Let's Dance ikväll. Ett tidigare säkert kort som Morgan, gjorde en  sämre insats än vi vart vana vid. Men då klev Magnus in och lyckades få till det! Storväxt kille, men fart på fötterna fick han. Å bugg var det! Laila buggade till en trevlig bugg att titta på. Kvällens bästa? Ja kanske. Elisabet kämpar tappert, men i kväll räckte det inte hela vägen. Men en eloge till henne och Tobias, där han verkar vara en sann gentleman och formar dansen efter sin partners förmåga till det bästa. En kille att beundra!
 Men saknade du också BUGG's? Ingen fara, vi ses ju på Syltoppen på söndag! Bugg utan utröstning gäller då!

 Torsdag med kurs och motion på Syltoppen igår. Trångt och trevligt på buggtvåan, dryga 30-talet som nu tagit steget upp till nivå 2. Märks att ni slappnat av en del nu, börjat trivas med dans och hitta glädjen i buggen. Det är nu det börjar bli kul på allvar, man vill bara lära sig mer, -hur var det man gjorde? Frågor dyker upp under pausen. Minns min egen tid som ivrig buggelev, man vill lära så mycket!
 Motionsdans efter kursen, där ett fortsatt stort antal buggade av hjärtans lust. Ytterligare en kväll som genomförts under BUGG's eget motto: "Dans med hjärtat!  Det ska vi fortsätta med, var så säkra!
                                                                               BUGG's / Arne

                                  
                                          

Dags för demokratisk torsdagsdans!

 Vi ber först och främst att få tacka för trevliga kommentarer! Fortsätt att kommentera! Så ska det va i en levande blogg!
-Ja Ote, var ska vi dansa efter kurserna är slut? Tål verkligen att tänka på. Friska idéer tar vi tacksamt emot!
-Å Tommy har eldavbrott i torpeden, jo det är en så'n tur man skall hitta rätt rytm i. Bara att träna vidare, tur det är så kul att träna! Du kommer väl imöra? 
-I söndags körde vi "damernas" hela kvällen, med anledning av internationella kvinnodagen. Ett lite ovanligare upplägg. Hur fungerade detta tycker ni? Kommentera gärna det, men även egna tankar om dans! 
-Christina undrar om man kan hoppa in i kurserna även om man inte dansat med BUGG's tidigare? Ett grundkunnande i bugg är naturligtvis önskvärt för den nivå man hoppar på. MEN, givetvis är vi jätteglada för alla som hittar rätt och kommer å dansar med BUGG's! Så Välkommen Christina att testa BUGG's, som alla andra med för den delen!
 Som rubriken säger är det dags för dans igen. BUGG's torsdagsmotion förstås. Andra delen  av bugg 2:an som inledning, välbesökt första kurskväll å vi hoppas på repris! Nya intresserade är som sagt Välkomna att hoppa med, vi repeterar ju som vanligt första kurskvällen!
 Så blir det då dags för Motionsdansen, och då som demokratisk dans, d.v.s. att både herrar och damer bjuder upp till dans. Men så har vi ju det alltid! Första halvlek blandar vi fox och bugg, för att i andra köra "bara bugg" i ett friskt tempo.  Med andra ord en Motionsdans i traditionell BUGG's anda. Ett altmer ökande deltagarantal hittills, vi hoppas denna utveckling består. Tveka inte, testa vår Motionsdans! Gillar du svängig dansmusik, gillar du BUGG's!


 Omstart för kurserna till helgen i form av Bugg 3:a och DansMix 2. Annons i ST tordag å lördag. Info kommer på bloggen.
                                                            På återseende, BUGG's / Arne

                                  


En trevlig finalkväll - igen!

 En dryg vecka sedan vi hade en välbesökt finalkväll för bugg 1:an, där kvällen blev hellyckad. Finaldags igen, nu på Bugg 2+ och på DansMix 1 på söndagskvällen. Båda kursdelarna kändes lyckade, summerade både jag och Ulla senare på hemvägen.
 Motionsdansen efter kurserna blev synnerligen välbesökt, kanske mer än någon gång tidigare. Golvet fullt med dansare, men ändå folk som satt och pustade ut. Bugg 2:or kom tillbaka från sin kurs tidigare på kvällen, och Bugg 1:or från torsdagens kurskväll besökte oss också! Golvet fullt med dansare och som Åke Bergvall tillade "-å glada är dom ju allihopa åxå!" Vi kan inte annat än tacka alla glada dansare, som gjorde finalkvällen till succé - igen!
                                                                                                     BUGG's / Arne

                                 
                                                                 Fullt ös på bugg 2+ under buggträning.

                                     
                                                                  Repetition och ny buggtur gällde för 2+.
                                                                    
                                                              Glada miner under DansMix 1 och Motion.
                                      
                                           Snoa, Linedance och Bugg, variation på danser hos BUGG's.

Delfinalkväll och Jubileum!

 Söndag och dans hos BUGG's igen! En kombination som blivit något av en vana så här dags. Dags att träffa gänget, dansa och "tjöta" ett tag. Bugg's i ett nötskal!
 Som rubriken säger är det delfinal ikväll. Våra Bugg 2+ buggar för sista gången på denna kursdel, där de fått en bra genomkörare upp till och med nivå bugg 2. En bra grund inför kommande Bugg 3:a nästa söndag.
 DansMix 1 avslutar sin 6.e och sista kursdel med "Jägardans" , innehållande kursens danser. Även här fortsätter vi nästa helg med en DansMix 2, där vi bland annat repeterar bugg 3-4. Men även blandar in Fox, Linedance och lite Gammaldans, och en hel del utrymme för övriga idéer. En kursomgång i BUGG's anda!
 
 Kommer ni ihåg vad vi gjorde för ett år sedan idag? Jo det var då som Karl-Petter med sin danspartner Jeanette och ett team från TV4 kom till oss på Syltoppen. Där de kursade och filmade hos BUGG's! Följande fredag visades det hela i Let's dance på bästa sändningstid! En danssöndag att minnas! 
 Minns ni gänget då?
                                                              BUGG's / Ulla å Arne

                                   
                                   Här är gänget som dansade med Karl-Petter och Jeanette för ett år sedan!


Välfylld buggstart!

 Torsdagens "Prova på kväll" för bugg 2:an fyllde golvet på Syltoppen. Många av våra bugg 1:or tog tilfället i akt att testa fortsättningskursen, men så gjorde även ett flertal andra intresserade. Vi får hoppas att premiärkvällen gav blodad tand vad gäller bugg, och att vi återser samtliga nästa torsdag. Givetvis finns det plats för fler deltagare på torsdag, som då även är betalningsdag. Vi repeterar då premiärkvällen tur, och tar oss an en ny buggtur igen. Väl mött då!
 Kommande söndag blir finalkväll för bugg 2+ och för DansMix 1, men följande söndag 15/3, startar en fortsättning i form av Bugg 3:a och DansMix 2. Alla intresserade hälsas då Välkomna till prova-på kvällen. Mer info kommer!
 Vi tackar för trevliga kommentarer till BUGG's blogg, och hälsar er Välkomna att klicka in på Får Jag Lov Bloggen där Ulla bloggar om dans och livet i allmänhet. Kommentera gärna hennes blogg där! Tackar på förhand!
 Vi bifogar några bilder från torsdagens "Prova på kväll" och den kvällens födelsadagsfirare som glädjande nog firade den tillsammans med BUGG's-gänget.               BUGG's / Arne

                            
                                 Födelsedagsbarnet Victoria får present i form av en bugg av Gerone .
                                 
                                 
                                

Start för "bugg 2:a" hos BUGG's!

 En påminnelse om vår kursstart på Syltoppen, nu på torsdag 5:e mars kl 18.00, med en "bugg 2:a". Ett utmärkt läge, först och främst för Er som nu gått klart bugg 1:an, men även för Er som känner att ni har grunden i bugg sedan tidigare, att bättra på bugg-kunskaperna inför sommarens danser. Som alltid går vi lugnt fram och repeterar föregående buggturer. Bugg hos BUGG's är kul!
 Vi vill samtidigt tala om att vår Motionsdans rullar på som vanligt. Torsdagar och söndagar kl. 19.30 på Syltoppen är tid och plats som gäller. Gamla som nya deltagare är naturligtvis hjärtligt Välkomna!
 Gör som många andra danssugna, upptäck BUGG's Motionsdans!  Kursare samma kväll gratis, annars 20:- i entre.

  För Er som inte orkar vänta tills imorgon, stuva undan på köksgölvet och klicka på länken nedan, å ta er en bugg!
                                                                     Vi ses i morgon, BUGG's / Ulla å Arne.

                        

Linedance på Skogshyddan!

 Varannan tisdag tränar, som tidigare nämnts, ett gäng damer från PRO, Linedance på Sifhällas föreningslokal, Skogshyddan. Här har BUGG's nöjet att få vara med och ge tips på danser samt bidra med hjälp från och till.
 Förra veckan hade gänget en uppvisning, i samband med årsmötet inom PRO, med 5st. linedancer som tränats under några veckor före mötet. Nervöst före uppvisningen, så skall det ju vara, men allt avlöpte enligt planerna till publikens applåder. Förfrågan om fler uppvisningar har redan droppat in. En extra morot att träna, om en ny "show" hägrar!
 Denna tisdag, 3.e mars, tränades programmet igenom, samt en helt ny Line börjades att tränas in. Kanske kommer den att läggas till vid senare uppvisning, då träningen gett önskat resultat. Vi i BUGG's är glada att kunna stötta damerna!
                                                                            BUGG's / Ulla å Arne

                                  

                                        

Sedvanlig Kurs och Motion hos BUGG's!

 Mars månads premiärdans hos BUGG's gick så av stapeln i söndags kväll. Denna kväll dansade vi för femte gången, både på Bugg 2+ och DansMix 1, således är det bara en del kvar av dessa kurser. Finalkväll kommande söndag.
 Denna kväll tränade 2+ sin serie med "Handbyten" och "Torped" och "Hej-Turen" (fullt ut), kufiska namn för den oinvigde, men glasklart för BUGG'sare!
 DansMix-gänget invecklade eller utvecklade, välj själv, dubbelbuggen, kombinerade två svåra turer till en, ännu svårare tur. Vickade loss höfterna i en Salsa och avslutade med en Linedance. Att ni står ut är ett under! Men kul är det!
 Kvällen avslutades som sig bör med Motionsdans. Lugnt och fint i början, men allt annat i slutet av kvällen. Bugg i motionstempo är vad som gäller under BUGG's Motionsdans! Men att ni gillar det, de' syns!
 Om vi nu inte skrämt bort alla buggintresserade redan, så kan vi meddela att vi startar en bugg 2:a nu på torsdag
den 5/3, Syltoppen som vanligt, och tiden som gäller är 18.00. Välkommen om du törs!
 Efter denna kurs är det Motionsdans, igen! Som alltid på torsdag och söndag kl. 19.30. Vi kanske ses då!
                                                                                               BUGG's / Arne

                     
                                         Vårt allt i allo Karlsten, instruerar en av Bugg 2+ tjejer.

                           
                                        Bugg 2+ dansare i full aktion på Syltoppen i söndags.

                                                 
                               Säffledansare blandas med dansare från både Åmål och Årjäng.

                           
                               Kluriga buggturer och Linedance tränas med samma glädje.

Scotts gav partystämmning på Medis!

 En Medisdans som många väntat på, är till ända! Å den har varit värd att vänta på, får man nog säga. En rivstart med "Fröken Fräken" gav en fingervisning vartåt kvällen lutade. En rad örhängen inom pop och rock radades upp och gjorde att man sjöng med i låtarna under dansen. Svårt att vara missnöjd på en sådan partymix!
 Men som dansband, nja där kanske det är lite si och så. Snabba bugglåtar, om än så bra, så svetten börjar komma fram, följt av en mycket lugn tät fox, känns sådär. Visst kan man vila en stund,men det är ju så kul att dansa med... Företeelsen är inte ovanlig, hos nyare dansband verkar detta vanligare än hos de gamla "Rävarna". Scotts killarna bjöd på en bra show, hoppade ner till fansen i pausen och gav dem valuta för enrén. Bra gjort!
 Mycket folk på Medis, 700 sålda biljetter, å de verkade alla ha kommit dit. Inte mycket plats att bugga loss, men vad gör väl det!  700 glada människor på ett dansgolv, vad kan man mer begära! Många från BUGG's Kurs och Motion, det värmer i hjärtat se Er dansa och ha kul, kan vi lova 
 Det känns som Medis gjort en lyckad kväll igen. Vi tackar för oss och ser fram emot Torgny Melins den 11/4 och CC & Lee den 2/5. Ska bli intressant om Scotts kväll går att slå, jag tror det blir svårt. Den som lever får se....     
                                                                                      BUGG's /Arne  

                          
                                   
                                       Grabbarna i Scotts bjöd på sig själva och gav järnet!
                                
                                                     Några av alla glada BUGG'sare på Medis.
     
   

RSS 2.0