En bit mat och dans på Hotellet!

 I år arrangerade Comfort Royal hotel i Säffle åter sedvanligt julbord, och därtill dans till holidays orkester. Ulla å jag hade tidiga planer att gästa detta, och då mitt jobb, CS-produktion, senare bjöd på julbord här denna kväll, kombinerade vi detta givetvis. 
 Ett gott och trevligt julbord inledde således kvällen, i arbetskamraternas sällskap där även Ulla och Ann-Louise bereddes plats. Sill och kallskuret varvades med varmrätt och efterrätt, om detta är en bra start inför dansen kan diskuteras! Gott var det, det behöver inte diskuteras!  

   
                                                      holidays nya konstellation.


                        
                 Björn Björklund inte bara sjöng och flirtade med publiken, utan kompade med klaveret åxå!

                         
                       Hans Jönsson basade och sjöng medan Niklas Ideskär skymtar bakom trummorna

 Att holidays har kombinerat ett bra gäng står helt klart. Självklart var vi nyfikna på bandets nya profil, då vi inte dansat till dem på ett tag, och blev glatt överaskade. Bandet musikaliska färdigheter visste vi var goda sedan tidigare, och med en duktig sångare som kommunicerar flitigt med publiken har bandet tagit ett kliv uppåt! 

 Med, ett som vanligt, trevligt komponerat musikval bjöd holidays upp oss på dans. Många av jul-bordsgästerna valde att besöka den mysiga baren strax intill dansgolvet, så trängseln blev inte alls påtaglig. Så visst fanns här plats för både bugg och fox! En hel del av BUGG's deltagare hade njutit av julbordet med respektive sällskap, och kunde nu ta sig en och annan dans. Bland dansarna på plats kunde vi bland annat säga "hej" till en god del av "Tössegänget" och även flitige Veijo givetvis! Trevligt att sitta å titta på Er allesammans då Ni dansar och trivs! 


                        
                                        Del av kvällen fanclub i form av Ulla, Kicki och Ann-Louise.

                        
                                                Trevligt med kända ansikten från BUGG's kurserna!


                        
                                                    Länge sedan Sara och Pär dansade tillsammans.

 Vi passar samtidigt på att hälsa Sara Välkommen hem från sin USA vistelse, tillbaka till ett vintrigt Svedala! Samtidigt måste vi givetvis fråga Sara hur det var med buggandet "over there"?

                                                         
"Hett å svett på statt i Härnösand" som Jerka sjunger i sin "Vintervisa", kunde utan omsvep lätt överföras till Royal i Säffle, konstaterade vi under kvällen! Fast kul var det, det var det!

  En trevlig kväll till ända och för ovanlighetens skull ingen ner-riggning utan bara tacksamt ta emot skjuts hem av "lucia"-Malin ända hem till dörren! Vi säger Tack för en trevlig kväll till alla, CS- gänget, holidays och givetvis alla Dansvänner!
                                                                                                  Hälsar Ulla å Arne / BUGG's!


  OBS! Vi passar samtidigt på att påminna Er om intresse-anmälningar angående den planerade dansen i Skäggebyns Bygdegård på annandag jul! Lite i minsta laget, med intresseanmälningar för att dra igång dansen! Finns intresse, hör gärna av Er!
                   Intresse anmäls med sms via BUGG'sMs på tel. nr. 076-148 83 85.    / Ulla å Arne

PS. 
 Vi kastar slutligen ut frågan varför "holidays" inte stavar med stor bokstav i bandets namn? Någon som vet svar av dansarna eller kanske ett svar från holidays bandet själva!         Hälsar "tacksam för svar"!     DS.

 


Kommentarer
Postat av: Holidays

Hej Bugg´s. Tack för en trevlig julbordsdans i Säffle, och kul att ni gillade den nya konstellationen.

Ska försöka förklara varför vi stavar holidays med liten bokstav. Det var när vi fick tag i vår sångerska som vi tänkte, att nu känns det som en nystart. Efter nästan tio år med samma logga tyckte vi det var dags för nåt nytt. Så vi gjorde om loggan med böljande notlinjer och tunnare bokstäver. Sen var det någon som sa att det kanske skulle va snyggare med liten bokstav i början också. Majoriteten tyckte att det såg bra ut, och på den vägen är det.

Vi i holidays vill passa på att önska er en GOD JUL och GOTT NYTT ÅR, och påminna er om att vi spelar upp till dans i Fengersfors FH på nyårsdagen, om ni skulle vara lite danssugna.

2010-12-12 @ 15:16:43
Postat av: Ote & Inge

Vi kommer givetsvis att åka och dansa till holidays i Fengersfors, hoppas på fler Buggsare då. So long så länge.

2010-12-15 @ 21:11:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0