Mer information om "Danskryss"

 I en sol dränkt Åmålshamn hade vi nöjet att sammanstråla med initiativtagarna för kommande veckas "Danskryss", på vackra M/S Vänervåg. Humöret var på topp inför denna planering av premiärdans, på Åmåls Motorbåts Sällskaps klubbholme Sandön, strax söder om Åmål. Givetvis är vädret en avgörande faktor för utången, men eftersom vi siktar på den bästa av världar med strålande sol och tropisk nattvärme, hoppas vi givetvis att Ni gör det samma!

 En dansbana som lär vara nyrenoverad, och som inte besökts sedan tidigt sjuttiotal! av undertecknad, väntar på oss. Belägen på en ö som inbjuder till bad och promenader med fina naturupplevelser som väl hinns med innan dansen startar. Eget knyte är ett gott tips, men varm korv och dryck finns även för den hungrande.
Dansen räknar vi avslutas 01.00. och samlas därefter vid Sandöns brygga för beräknad hemresa till Åmåls hamn ca. 02.00. Allt detta för det facila priset av 50:-!
 Med anledning av att vi vill erbjuda Er den bästa komfort, vill vi att Ni anmäler Ert antal deltagare endera till skeppare Sten Nilsson direkt på telefon 072-217 41 59, eller till vår BUGG'sMs, alternativt vår telefon 076-148 83 85 där även Ulla svarar på Era funderingar! Anmäl Ert deltagande även om Ni väljer egen farkost till Sandön!
 För de som väljer att inte missa en sommardans med sjöstänk, utan följer med ut på vårt eget innanhav, så startar resan från Marinan i Åmål, onsdagen den 21 juli kl 18.00!  Väl mött till dans på Sandön i Vänern!               

                                                            
                        
                                                 M/S Vänervåg i hemmahamn på måndagskvällen.

 För Er som är intresserade att göra en resa i Åmåls södra skärgård, bland annat till just Sandön, så gör vi en tur dit ut på söndag, 18/7, från Marinan i Åmåls hamn kl 12.00! Pris 120:-
 Anmälan till skeppare Sten Nilsson, och info. på länken M/S Vänervåg 

                                                                                                       BUGG's / Ulla å Arne


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0