Skärtorsdag och vårfinal.

Kul att dansa final igen!
 
 Härlig fart på dansgolvet under torsdagskvällen.
 
 Överskriften om att det är kul att dansa final, kan kanske lätt tolkas fel. Nu är det ju inte så att det är kul att dansa sista dansen, för dans kan det knappast bli för mycket av. Det vill vi ju både mer och oftare egentligen!
 
   
 
   
 
 Ett "Midjetag" passar bra i buggen.
 
 Nej, först och främst var det en riktigt trevlig final-dans som gick av stapeln! Ett intensivt dansande under hela kvällen, på ett lite halt dansgolv. Vi hade knåpat samman en lite längre låtlista, och lät danstakten hålla sig lite lagom, sådär. Vi vill ju så gärna att gänget skall orka hela kvällen med sitt dansande. Så visst kan vi summera dans-kvällen som riktigt kul! 
 
 
   
 
   
 
 Ett danspar det tindrade lite extra kring.
 
 Sedan är det åxå väldigt kul att få dansa final igen. Det betyder ju att vi kunnat samla ett skönt dansgäng under våren och utöva en sysselsättning vi gillar så mycket.
 Vissa återfall har en negativ klang, helt visst. Fast återfall när det gäller dans hos BUGG's, tycker i alla fall vi klingar skönt och härligt! En idè vid köksbordet under tidig vårvinter fick bli verklighet. Säffle FF kunde tänka sig att hyra ut lokalen, även om de planerat att hålla vinterstängt. Sedan dammade vi av musikdatorn och knåpade ihop en låtlista, å sen var karusellen i gång igen, så att säga. Kul!
 
   
 
   
 
Kluriga buggturer kom till heders igen.
 
 Riktigt tätt på dansgolvet under kvällen.
 
 Både Ulla och jag har rest runt och dansat med några andra dansgäng under vintern. Här har trevliga kontakter knutits, och därför kunde vi locka några nya dansvänner till vårens danser hos oss. Några valde även att gästa oss, påpassligt, under finalkvällen. Vi hoppas givetvis att även Ni gillat att dansa hos BUGG's!
 
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
  Att samla deltagare ur flera dansgäng tyckte vi var både spännande och trevligt. Hos varje dansgäng råder olika vanor och seder kring dansandet. Hur man dansar, hur man byter danspartner och inte minst musikvalet under kvällen.
 Vår uppfattning var att dansarna verkade att ha trevligt, av intensiteten att döma, så vi får hoppas att Ni alla gillade danskvällen hos BUGG's!
 
Lite dubbelbugg blir det förstås 
 
 
 
   
 
 Nya som gamla bekantskaper samsades på golvet. Trevligt!
 
   
 
   
 
 
 
 
 Vi lät den traditionella musiken spela på lite längre, denna sista kväll för i vår. Till slut slog vi som vanligt över till bara bugg, och lät tempot stiga en smula. Det är ju trots allt Motionsdans vi sysslar med. Gänget hängde på och det buggades friskt till blandad rock`n roll! En och annan fuktig t-shirt byttes nog innan hemfärden... 
 
   
 
 
 Vi tackar alla dansgäster, främst denna finalkväll, men även alla Er andra som gästat oss under våren och gjort detta återfall möjligt. I vilken mån det blir fortsättning får vi grunna vidare på. Först och främst hänger det på om Ni vill dansa vidare med oss, men även fortsättning för Syltoppen i sig. Nya vindar blåser även här...
 
 Ulla plockar traditionsenligt ner BUGG's-klockan för säsongen.
Kommer den upp igen, måntro...
 
Som sagt, ett stort Tack till Er alla Dansvänner, när och fjärran!
 
Å trots att förändringens vindar blåser inom dansvärlden, så håller vi fast vid:
 
"Ska de va bugg, ska de va BUGG's!"

Motionsdans #2 a là BUGG's!

Motionsdans 2.0 
 
Anna och Martin buggar loss med BUGG's! 
 
 Det var ju inte meningen att vi skulle bugga och dansa nå't mer i BUGG's regi! Elva år av Motionsdans och Danskursande tyckte vi kunde vara nog. För trots att det har varit jättetrevligt, har det ju tagit en hel del tid av vårt vanliga liv, en hel del vardagspyssel som blivit efter. Så nu skulle vi pyssla med annat, tänkte vi...
 
 
   
 
   
  
   
  
   
 
 En hel del snack över kaffekopparna runt köksbordet har det blivit, om vad vi saknat alla härliga Dansvänner. Alla vänner som har saknats så mycket, sen vi pausade dansen.
 Därför hyrde vi Syltoppen på nytt, och plitade ner en annons på facebook om Motionsdans på nytt, i hopp om att någon skulle nappa på lite Motionsdans. I BUGG's vanliga regi förstås...
 
Vi tackar Lotta och Lennart för en härlig dansbild!
 
 Jo, men visst dök en hel del gamla Dansvänner upp igen. Dessutom har en hel del nya åxå dykt upp under vårens danser på Syltoppen. Jättetrevligt tycker vi! Sedan har även vänner från både Årjäng och Dalskog, åxå gästat oss under vårens Motionsdanser! Från övriga danskurser har danssugna provat på BUGG's danser, och vi kan förstås bara hoppas att de gillat vårt koncept!
 
   
 
   
 
   
 
 BUGG's har ju alltid satt dansglädjen i första rummet! Det ska vara kul med dans! Som vanligt lägger vi stor vikt i att hitta dansant musik,som skall ge det där suget efter dans! För även om orken sinar, skall musiken inte gå att låta bli att ta en dans till, å en dans till... Det är det vi kallar Motionsdans! 
 
Ja visst har det buggats på Syltoppen igen! 
 
 BUGG's motto har alltid varit "Dans med hjärtat!"
En dans med hjärtat, en dans för hjärtat, och inte minst, en dans med hjärte-vännen!
Vad mer kan man kalla Dansglädje? BUGG's i ett nötskal!
 
   
 
   
 
 På skärtorsdagen den 13:e april dansar vi final för vårens Motionsdans hos BUGG's! Ni som av olika anledningar inte besökt oss under våren, ta tillfället i akt och ta en dans med oss! Ni som dansat med oss tidigare, gör ett återbesök och träffa gamla dansvänner igen! Ni som inte provat på BUGG's tidigare, kan vi inte annat än uppmana till ett besök hos ett trevligt Dansgäng i Säffle! 
 Vi serverar dansant musik som passar till traditionell fox och bugg, det tror jag våra Dansvänner skriver under på!  
 
 Karlsten och Victoria visar dansglädje hos BUGG's!
 
Så varmt Välkomna till vårfinal hos BUGG's på Syltoppen i Säffle, skärtorsdagen den 13:e april!
Vi spelar upp från kl. 18.00 och siktar på att avsluta runt 20.30.
Pause ca kl. 19.20 till medhavt knyte.
Entrè till låga 40:- / person.
Varmt Välkomna hälsar BUGG's / Ulla å Arne
 
"Ska de va bugg, ska de va BUGG's!"
 
Då som nu!

RSS 2.0