Ännu en torsdag med Motionsdans.

Ett trevligt gäng dansar vidare. 
 
Skönt dansgäng på hugget. 
 
 Ett lite mindre gäng samlades på torsdagskvällen, för att dansa en stund. Dock kunde vi konstatera att besättningen var helt jämn, vad gäller killar och tjejer. Detta gör att ingen behövde sitta och vänta, utan dansandet blev synnerligen intensivt. Å en riktigt dansrik kväll kunde vi summera...
 
    
 
 
    
 
    
 
 
 
 
    
 
 
 
    
 
 
 
    
 
    
 
 
 Avslutningsvis lät vi tempot på musiken höjas en smula, som vanligt, för det är ju motion som vi siktar på. Medryckande musik som gör att man orkar lite mer, är vad vi hoppas på.
 Vårt nuvande koncept är tänkt att vara en lite enklare tillställning. Dock är det inte musiken vi vill pruta på!
 
"Danskvalite' i enklare format!"
 
 Vi säger ett stort tack till alla Er som väljer att dansa med oss i BUGG's under vår Motionsdans. Några kvällar ytterligare siktar vi på att dansa, om Ni vill förstås. Vi hörs av på fb-gruppen BUGG's som vanligt förstås! 
 
"Ska de va bugg, ska de va BUGG's!"
 

TorsdagsMotion hos BUGG's!

Får vi lov till en dans igen? 
 
 
 Jo men visst ser det ut som våra vänner är pigga att ta sig en dans, så här på torsdagskvällen. Rent spontant känns det som det varit lite skralt med dansevenemang i Säffletrakten, under den sista tiden. Att vi i BUGG's lagt dansskorna på hyllan ett tag, spelar kanske en liten roll måhända. I vilken grad, har vi ingen uppfattning om. Men av intresset att döma ser ett enklare dansevenemang ut att vara efterlängtat.
 
 
 
 I det "vacum" som uppstått har flera andra aktörer, lite längre bort förvisso, lockat danssugna till att resa en bit för att få sitt dansintresse tillgodosett. Helt klart att dansfolket är villiga att resa för att utöva sitt intresse.
 Just torsdagar verkar i detta sammanhang vara en dag som har passat några aktörer. Sedan är ju nätet ett alldeles ypperligt sätt att delge sina evenemang på. Något som vi alla använder, mer eller mindre intensivt. 
 
 
 
 
 En aspekt på detta med dans under vardagar, är ju att många har ett jobb som givetvis måste prioriteras åxå. Folk inom handel och service jobbar ofta till klockan 18, och då är det inte lätt att hinna med från starten på dansen.
 Flera börjar tidigt på morgonen dagen efter, och vill hem och förbereda sin kommande arbetsdag. Några vet vi har jobb på fjärran ort och veckopendlar, men en ledig fredag kan då ge möjlighet att resa hem och kanske ta en svängom som avslut på veckan.
 Men vardagsdans är något som större aktörer åxå vill prova på, och nästa torsdag bjuder ju Medborgarhuset i Säffle på ett dansevenemang med populärt band på scenen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Hos oss i BUGG's siktar vi i huvudsak att erbjuda musik, passande till traditionell sällskapsdans. En dansform som vi vurmar allra mest för. Så för Er som delar vår smak på dans, kan vi nog lova ett musikaliskt intressant och dansant program. En anda som följt BUGG's under alla år!
 
 
 
 
 
 Vi är mycket glada över alla som besöker oss under kvällarna. Deltagare som gått våra danskurser under flera år, blandas med gäster som deltagit mer sporadiskt, återkommer här och tar sig en svängom på dansgolvet under torsdagskvällarna.
 Hittills har kvällarna blivit mycket intensiva vad gäller dans, så småsnacket däremellan har kanske blivit lite eftersatt. Men det blir väl så, när en samling dansentusiaster träffas med härlig dansmusik som gemensam nämnare...
 
 
 
 
 Denna torsdag hade vi premiärbesök av flera från våra dansvänner i Dalskogbuggen. Några hade besökt BUGG's under vår mer aktiva tid, och gått några kursdelar då.
 Nu tog sig flera vänner från Dalskog den dryga timslånga resan från Mellerudstrakten, för att dansa med oss på Syltoppen. Riktigt trevligt tycker vi, och kan bara hoppas att Ni gillade kvällen och även gillade vårt upplägg vad gäller Motionsdans á lá BUGG's!
 
 
 
 
 
 Vi summerar danskvällen, och kan nog utan prut kalla den helt lyckad! Förhållandevis jämna par, som inte nötte stolarna i onödan, gjorde att kvällen blev särdeles dansintensiv! Men så ska de ju va hos BUGG's!
 Till Er alla vill vi rikta ett Stort Tack för Ert trevliga deltagande, och hoppas att ni kan tänka Er ett återbesök på Syltoppen igen. Kanske redan torsdagen den 16:e mars kl.18.00 då vi planerar att dansa igen.
 
Fast tiden gått och mycket förändrats, så tycker åtminstone vi fortfarande:
Ska de va bugg, ska de va BUGG's!

RSS 2.0