Välkomna på Buggstart våren 2020

 Fast vi är uppe i midvinter egentligen, så har våren anlänt tidigt i år, eller så är det så att vintern inte kommit alls. Lite grann ur led är årets väderlek i alla fall. vilka orsaker det nu kan ha...
 Vi ber dock att få hälsa alla danssugna Välkomna till Tveta bygdegård igen! Vi ska försöka att samlas i bygdegården och dansa under några helger, i BUGG's regi. Hoppas Ni åxå känner Er sugna på att dansa med oss!
 Upplägget blir ganska lika som i höstas. Vi startar upp med en Nybörjardel i Bugg,som är avsedd att passa Er som inte dansat bugg tidigare. Här börjar vi från grunden och lär oss hitta takt och rörelse för traditionell bugg. Allt i ett lagom tempo, där vi inte rusar fram i kursen!
 Av erfarenhet vet vi att denna kursdel åxå är utmärkt att repetera sin grund i bugg, för Er som dansat liknande kursdel tidigare. Hos oss eller på annan plats. Prova traditionell bugg hos BUGG's!
 
 Kvällens andra kursdel kallar vi för Fortsättning och Repetition!  BUGG's har ett rikt urval av buggturer, och ur denna samling plockar vi turer att repetera, och ge alternativa in- och utgångar. Vi hoppas åxå att kunna dela med oss av någon ny variant förstås! Som bekant gillar vi att montera samman figurer i trevliga serier, något som vi då och då försöker förmedla till våra deltagare.
Vi hoppas att några buggturer blir just Dina favoriter, som passar att använda när det stundar dans!
 
Våren 2020's buggkurser hos BUGG's enligt detta:
 Vi dansar i Tveta Bygdegård på söndagar.
 
Startar söndagen den 23 februari 2020.
 
Nybörjar kurs i Traditionell Bugg kl: 17.00
Repetition / Fortsättning Bugg kl: 18.30
Dansträning / Motion kl. 20.00 i mån av deltagare.
 
Pris 280:- per kurs à 6 gånger
Alt. 60:- per kurskväll
 
Hjärtligt Välkomna att dansa med BUGG's!
Hälsar Ulla & Arne!
 
Och påminner precis som vanligt:
"Ska de va bugg, ska de va BUGG's!"
 
 

RSS 2.0