Välkomna till Halloweendansen på lördag!

 Ett gott antal dansare är anmälda till dansen på lördag, men än finns plats kvar. Välkoma att höra av er om intresse finns, via BUGG'sMs eller ring oss på 155 66.
 Vi startar med trivseltimmen kl 19.00 och sedan börjar dansen kl. 20.00. Vi dansar till egen cd-musik, där vi blandar fox och bugg som på "riktigt". Bra dansträning för oss alla. En kaffe pause ca. halv elva då vi bjuder på kaffe. Sedan dansar vi vidare till 00.00, då vi hoppas att alla skall ha fått dansa ordenligt.
 Halloween dansen är en av de danser vi haft under flera år nu. Populär dans så här mitt i mörka hösten. Träffas för att dansa och få prata lite tillsammans. Det är så BUGG's skall fungera!  Några bilder från förra årets halloweendans.


Nystart på Syltoppen!

 Tack för trevliga kommentarer! Ja en trevlig kväll var det, igen! Å ett glatt gäng, igen! Mycket folk på kursen, golvet börjar bli trångt nu. 17 par på bugg 4:an, å det var inte mindre på bugg 2:an. Men vi ska hålla i minnet att det var provomgången, möjligt att några kommer för att testa oss. Men det är helt ok!
  Motionsdans följde som vanligt. Flera kursare stannade, ja några från bugg2:an stannade även kvar, som tillsammans med ett gäng tillresta motionsdansare dansade så svetten lackade. Det är så som det skall fungera,kul!
 En spännande söndag i antågande, men först en lördag på programmet med Dansafton. Halloweendansen som ju vid detta laget kan kallas en tradition, stundar då. Vi träffs kl. 19.00 för en stunds knyte met prat före dansen. Några platser kvar, så ring eller BUGG'sMs:a om det lockar!  Först till kvarn....
På återseende på dansgolvet, Ulla å Arne!

Vi bifogar några bilder från en trevlig nystartskväll:

 

Nystart idag,hos BUGG's!

  Vi hälsar alla danssugna Välkomna till BUGG's andra omgång av buggkurserna idag söndag! Bugg 2:a och bugg 4:a som tidigare sagt, men givetvis en fortsättning på Motionsdansen med start 19.30 och så dansar vi fram till 21.00. Ett utmärkt tillfälle att testa och träna sina danskunskaper! Pigg och dansvänlig musik, de e viktigt!

 Vi vill även påminna om vår Dansafton nästa lördag, den 1/11, som går under namnet "Halloweendansen". En tradition sen flera år tillbaka. Nuvarande och tidigare deltagare hos BUGG's Välkomna!  Anmälan via BUGG'sMs eller på kursen. 

 Såg ni dansbandskampen igår! Scotts och Lars-Kristers kvar medans Date och Bengt-Hennings åkte ut. Ett inte helt väntat resultat? Vad tyckte du? Kommentera på bloggen!
Vi ses på dansgolvet, BUGG's/ Arne.

Hej, varande å kanske blivande Bugg'sare!

Som tidigare sagt så är ju första kursomgången för hösten klar, men fortsättning är på gång.
Bugg 1:an följs av en Bugg 2:a, samma tid som föregående kurs, 16.30 på söndag, och bugg 3:an följs av en
bugg 4:a, söndag kl. 18.00. Samma upplägg som tidigare, repetition av förra gångens tur samt en ny tur.
 Givetvis fortsätter Motionsdansen också! Även här samma tid som tidigare, dvs. kl. 19.30 - 21.00.

Nystart på våra buggkurser enligt följande:

Syltoppen - Säffle
Söndag 26 oktober
----------------------------
Bugg 2:a  16-30 - 18.00
Bugg 4:a  18.00  - 19.30
Samt:
Motionsdans 19.30 - 21.00
---------------------------
Avgift som tidigare: 240:- / 6 x 1,5 timme
Betalning andra kurskvällen.
Enbart Motionsdans20:- / kväll
Information tel: 0533 - 155 66   (Kvällstid)
------------------------------
Nya som gamla deltagagare är hjärtligt Välkomna!  Betalning andra kurskvällen, så kom å prova BUGG's kurser!
Väl mött på dansgolvet, Ulla å Arne.

Tack för dansen igår!

 Final på vår första kursomgång för hösten, igår söndag. Repetition för både bugg 1:an och bugg 3:an, samt en ny tur givetvis. En glad stämmning brukar märkas på ett högre sorl under kvällen, å det var det genomgående igår. Ett hyschande då och då för att jag själv skulle höras. Men det är kul att ni har så mycket att prata om, ett gott tecken!
 Vi välkomnar också gänget från Åmål, som kom å testade på bugg 1:ans sista kväll. Aspiranter på bugg 2:an till helgen tror vi. Skall bli spännande å se om det dyker upp några ytterligare till 2:an. Det är nog den som kan bli påläggskursen i höst. Ett trevligt gäng är vi, å fler kan vi bli.
 Något mindre, dryga 20-talet, på Motionen, men gott gry i de som dansade. Alla kämpade friskt fram till slutet kl. 21.00, med goa rocklåtar som final. Ytterligare en trevlig kväll att lägga till i raden.
 Ilastning , hemresa och urlastning. Dusch och en rostad macka tillsammans med summering av kvällens händelser.
Vi somnade sedan rätt snabbt både Ulla å jag.                  BUGG's / Arne                                                              

 

Thumbnail
                                                                                                                                                                                                                        


Trevlig dans på Medis!

 Det var ett tag sedan åtminstone vi var på dans på Medis i Säffle. Våra egna  dansaktiviteter tar en hel del tid och kraft å dem prioriterar vi naturligtvis först. En annan sida är naturligtvis att det inte har varit så många danser i Medis regi att tala om, så tillfälle har inte funnits, och de som vart känns det som partydelen har tagit en lite väl stor del.
 Men nya tag, å riktigt trevligt blev det! Selex orkester spelade engarerat och flirtade med publiken, och såg ut att ha en kul kväll de med. Tänk vad sånt är viktigt, bra! Lite väl långsamma foxlåtar före pausen, men bugglåtarna höll ett precis lagom tempo kvällen igenom. Bra att kunna bugga utan att bli dyngsvett med en gång.
 Pause i dansen och dags för kvällens andra band att göra entré. BUBAS poporkester, ett partyband av rang! Goa låtar på rad i ett tempo och med ett driv som får det mesta att blekna! Partyfolkets givna idolband. Själv satt jag på hyllan å trampa takten och myste.
 Av de dryga 200 betalande som gästade Medis var nog tre fjärde delar dansfolk och resten mer åt party, vilket kanske gjorde att inte BUBAS fick den publik de så väl förtjänar och behöver för att blomma ut.
 En trevlig del i kvällen var alla kända ansikten från BUGG's kurs och dans. Av den tre fjärdedel dansfolk som var närvarande uppskattar jag att bortåt en fjärdedel deltar eller har deltagit hos oss. Så roligt att bara titta på er!
 Om kvällen gick ihop för Medis kan man väl undra. Två band, en vaktstyrka och personal som skall avlönas kostar på, så antalet besökare var  nog i minsta laget å dansare är som bekant inga bra barkunder. Men ändå känns det som dansen på Medis fick en kick framåt i och med lördagens dans! 
 Vi i BUGG's återkommer gärna, och fösöker göra vårt bästa för att få folk att gilla dans. Det är nog en förutsättning för att få dansen i Säffle att växa! 

BUGG's / Arne

Tyck till om dansen på Medis, lördag 18/10 !

Hej alla BUGG'sare!
 Som sagt, dans på Medis till helgen. Kul, det är vi inte bortskämda med, å så roligt när det blir av! Två bra band på samma kväll, borgar för en intensiv kväll. Arrangemanget startar 21.30. Tja,inte för tidigt i alla fall. 
 Ni som kommer till Medis och dansar, tyck till på BUGG's Blogg!!
- Var banden bra, spelades bra musik?
- Passade tiden för dej, eller vilken tid tycker du varit bäst för dej!
- Blev din kväll så bra som du tänkt, eller bättre?
- Kanske något ytterligare tips för en hellyckad danskväll?
Dela med dig av dina åsikter, alla dansfixare behöver tips för att göra nå't bra bättre!

Dans på Medis på Lördag 18/10 - Kl.21.30

 
Hej alla BUGG'sare!

  Nu på lördag arrangerar Medborgarhuset i Säffle en dans- och show-kväll. För dansen svarar SELEX orkester, och för showen står BUBAS poporkester.
 Då det inte anordnas dans så ofta i Säffle, kan det vara läge att gynna arrangören med ett besök och visa att det uppskattas. Vi ser fram emot en trevlig kväll!
 Så väl mött på Medis alla BUGG'sare!
Ulla å Arne.
.

En trevlig danskväll igen!

 Så kan den 5:e kurs- och motionskvällen hos BUGG's läggas till handlingarna. En av de trevligare kvällarna, hittillis. Med ett så glatt gäng, på både kurser och motion, är föväntningarna höga. En snabbräkning över antalet deltagare under kvällen blev i runda tal 75 glada personer! Både jag och Ulla kan knappt fatta vad som sker.

 Under hela kvällen växlades bilder sen förra danskvällen på bildskärmen, och det verkar vara nåt som fångar ert intresse. Flera kommer fram och tittar, medans många slänger ett öga dit under dansens gång.
Just nu har vi redigerat drygt 60-talet bilder från söndagens dans. Kanske inte alltid kvalitetsbilder men desto mer händelserika, kan vi lova. Välkomna fram och kolla under söndagsdansen!

 Bugg 1:ans deltagare repeterade fram till pausen på vår ramsa. Oj, vad duktiga ni blivit. Det glömde jag att tala om för er under kursen! Svårt att undvika att bli entusiastisk under sådana kurskvällar.
 Bugg 3:a repeterade och tränade "ny" tur. Med variationer både före och efter. Ett av paren gjorde en snygg visning av figurkombinationen, till övrigas applåder! Bara att tacka för detta!

 Till motionsdansen anlände ytterligare ca: 20 deltagare, till de kursare som även stannade kvar. Trångt å varmt på golvet, men oj så trevligt det blir! Själv blir jag kvar på scenen och bara står å myser. Det är så kul att se er i full aktion, må ni tro!
 En och annan svettros börjar synas på några ryggar, då tempot sakta höjs under kvällen. Go rockmusik är ju så svårt att stå emot. Klockan 21 fick ett rockmedley stå som final, och gav konditionen en kick framåt. Det är så hos BUGG's!

 Trevlig samvaro med ett glatt gäng. Dans, men med självklara fikapauser verkar gå hem (Ulla kokade 60 koppar kaffe under kvällen!).
 Ja, kort sagt ännu en lyckad danskväll hos BUGG's!  Ett stort tack för detta till vårt glada gäng!!

På återseende till helgen hoppas Ulla å Arne!

Motionsdans söndag 12/10-08

 Söndagens motionsdans består som vanligt av två delar.Första delen,ca. 1/2 timme, blandar vi 1 foxtrot med 1 bugg. Andra delen, ca. 1 timme, kör vi ren bugg. Taktfasta bugglåtar, vars tempo höjs något under tiden. Det är ju motionsbugg som gäller!
Kl. 19.30 - 21.00
Syltoppen Säffle
Entre´ 20 kr.

Första inlägget för BUGG's

Välkomna till helgens buggkurser och motionsdans, på Syltoppen i Säffle.
Till Motionsdansen hälsar vi nya som gamla deltagare hjärligt välkomna!
Vi startar som vanligt kl 19.30, och motionsdansar ända fram till kl 21.00 !

Välkomna hälsar Ulla å Arne!

RSS 2.0