Finalkamp för dansbanden!

 Då är det dags för final för de kvarvarande dansbanden. Scotts och Larz-Kristerz får nog ses som favoriter, med bakrund av kampens historik. Scotts som tydligen hotar med en kupp ikväll. Har fått sig tilldelade "Jag ringer på fredag", men funderar att spela "Fröken fräken". Får se om modet finns att dra svt vid näsan. Bandet diskas troligen då, vi får se... Shake, CC&Lee och Bengt Hennings sände juryn vidare till finalen, och tittarnas favorit blev Jannes. En folkets joker till finalen. Om juryn nu blandar sig i röstningen, blir väl utgången mer oviss. Aktuellt regelverk förklaras nog för oss.
 En första omgång med eget låtval, som gallrar bort 2 orkestrar, lär inleda kampen. I andra omgången får de fyra kvarvarande en ny specialskriven låt att tävla med, 2 röstas återigen bort. Final i finalen, 2 band tävlar med Black Jacks gamla dänga: "Inget stoppar oss nu"
 Ska då den kampen stå mellan Scotts och Larz-Kristers måntro? Vilket band tycker du borde stått som segrare? Skicka in en kommentar, så får vi slåss om saken på Syltoppen i januari! 
                                                                                                                         BUGG's / Arne

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0