Sista dansen med gänget, för i år!

 Så blev det årets sista kurs och motion får alla BUGG'sare! Tolv kvällar med kurs och motion, plus tre Dansaftnar, ja och en extra kickoff-dans i augusti, är till ända. In alles 16 st. danstillfällen. Med andra ord så har det varit en aktiv höst hos BUGG's. Varje söndagskväll har det i runda tal kommit ca: 75 personer som dansat till någon eller några delar av våra aktiviteter! Både  Ulla och jag har svårt att förstå vilken fart det blivit på dansen hos BUGG's, men vad roligt vi tycker det är!
 Som sagt, vi har haft roligt, och jag tror ni haft det med. Mycket stoj och prat blandat med skratt brukar tyda på att stämningen är på topp. Fikapauser med diskussioner om turer som fungerar eller inte, flera kommer och kollar in bilderna som rullar på skärmen. Ett stort Tack till ett toppen gäng att dansa och trivas med, säger Ulla å Jag!
 Vi återkommer på bloggen med tankar och idéer, då vi hunnit landa själva. Vårsäsongens aktiviteter skall planeras för att passa så många som möjligt. Några dansinbjudningar har även droppat in till oss. Vi ber som sagt att få återkomma.
 Med önskan om en trevlig adventsstart till er alla, önskar vi och skickar med några bilder från finalkvällen.
Vi hörs/ Ulla å Arne i BUGG's! 
    

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0