Mailadress till BUGG's!

 Hej på er alla BUGG'sare! Ett stort tack för alla trevliga Julhälsningar som har kommit till oss dels som traditionella julkort per post, men även via BUGG'sMs'en, samt via vår blogg! Trevligt att vi kan hålla kontakten på skilda vis.
 I samband med detta vill vi även upplysa Er alla, om att vi öppnat en mailadress till BUGG's.
Adressen till denna är: buggs@live.se   Hit är ni välkomna att skicka "brev" till oss med uppgifter ni inte vill lägga öppet på bloggen. Lägg gärna adressen i Ert register!
 En krya på dig hälsning till Ote & Inge, som hade tänkt att dansa till Danslaget i Fengersfors FH, ikväll lördag, men blir hemma och kurerar sig istället. Någon annan som ger sig iväg dit? Kommentera gärna, vore trevligt att höra om!
 Själva blir vi nog hemma och körar i Körslaget på tv4 ikväll. Team Wells gjorde en bra premiär tyckte vi, där Team Nanne fick vår andraplats, men enligt folkets röst hänger hennes kör löst. Vad tycker du; kommentera!
 En fortsatt skön helg på Er alla, så hörs vi snart igen! Kanske på Mailadressen! 
                                                                                                                                           BUGG's / Ulla å Arne
 

Kommentarer
Postat av: Tommy Englund

Hej på er.Jag har inte sett så mycket av körslaget men jag tycker att team Nanne är helt underbart,team Magnus var heller inte helt fel.God forttsättning.

2008-12-27 @ 21:46:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0