Eftersnack hos BUGG's!

 Tittade på Lilla Sportspegeln och deras reportage från danstävlingen, de visade ett kort inslag från juniordelen. Pigga ungdomar som älskar dans. Faktiskt en hel del turer i deras bugg, inte så fyllt med Å-hej bugg som väntat. Förmodar att i seniordelen är det mer representerat. Vart öknamnet Å-hej bugg har kommit från vet jag inte, fastnar i minnet dock.
 Att buggen utvecklas är bara naturligt, nya unga mäniskor som börjar bugga formar dansen efter sitt tycke och sina erfarenheter. I mitt tänkande, kanske en följd av att många yngre startar i någon av de danskolor som finns idag, som t.ex. Sofias i Åmål och Move-it i Säffle. Där bla. Disco-dans och Show-dans lärs ut, till ungdomars stora glädje, jättebra! Då dessa unga förmågor sedan börjar dansa bugg, influeras buggen givetvis då med dessa danstyper. Den sk. Å-hej buggen ser i mina ögon ut som en sådan kombination, mycket show å glädje, men ett sparsamt antal turer under buggen. Lite synd tycker jag, men viktigast att våra ungdomar dansar! Läge för en ny buggstil på tävlingarna?
Egna tankar om detta? Kommentera gärna!
                                                                           ------------------------------------------
 Vi vill passa på att bifoga en senkommen gratulation till en av våra jubilanter, Stefan Vidin, som fyllde år i helgen. Ett foto på honom med sin fru Britt. GRATTIS!
 BUGG's vill även sända en hälsning till Ann-Louise med familj, som reste till Thailand i måndags. Vi hoppas på en lugn och skön vistelse där och lägger med ett foto på resenärerna. Hoppas på kommentar därifrån!
 Hälsar en allt piggare Arne, som bloggar och tränar nya buggturer, ingen Å-hej hos BUGG's i vår!  Vi hörs.BUGG's/ Arne  

                      

Kommentarer
Postat av: Tommy Englund

Hej på er. Bra att du är piggare Arne. Det bli vilken bugg det vill, spelar ingen roll bara det blir bugg och lika kul som förra gången.ha de.

2008-12-09 @ 22:19:23
Postat av: stefan vidin

Hej och tack för gratulationen.Stefan

2008-12-13 @ 18:19:25
Postat av: ann-louise jansson

Hej på er!

Nu är vi hemma från semestern,har inte haft tillgång till internet, därför ingen hälsning förrän nu. Vi har haft tre sköna veckor i Thailand med sol, bad och god mat. Vi ses! Ann-louise & Malin

2009-01-01 @ 18:50:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0