BUGG's på dans i Svanskog!

 Ett besök i Svanskogs Folkets Hus på lördagskvällen blev en över förväntan trevlig kväll. Då vi anlände strax efter kl. 21 var lokalen ganska glest befolkad. Ett dansarrangemang på Medis borde vara en tuff konkurent, var vår första tanke om den glesa besökarskaran. Men frågan var nog om inte Dansbandskampen på svt 1, var den största kombatanten. För strax efter halv tio började folk droppa in i allt tätare skaror. Men kanske nu mer dansugna efter programmet? 
 Kvällens band var välkända Holidays, ikväll i en nyare konstellation. Tillfälligt eller ej, vet vi inte, men bra musik  spelade de. Lagomt tempo i både bugg och fox, bra tycker vi!
 En trevlig lokal som Svankogsborna skall vara stolta över, och som skulle kunna användas till mer dans.
Ett 15-tal tidigare och nuvarande dansare från BUGG's fanns givetvis närvarande. Trevligt att ses på dansgolvet så här, och hoppas vi ses snart igen!
 Arrangören, Folketshusföreningen, kunde strax före 24-tiden räkna in ca. 175 besökare, vilket måste anses som mycket bra med konkurerande arrangemang i närområdet!  Vi hoppas på återbesök så snart som möjligt!
 Några bilder från Svanskog skickar vi med, givetvis!


Kommentarer
Postat av: Tomas Karlsten

vilken snygg mage jag har!

2008-11-16 @ 14:14:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0