Fullmatad helg med BUGG's!

 Vi får tacka er alla för en trevlig helg!  Mycket folk på Halloweendansen, och mycket dans blev det. Inte så vi direkt spratt upp ur sängen på söndagsmorgonen. Det kändes att man vart på dans, både i ben och armar. Gissar att några fler kände så. Ett tecken på en lyckad danskväll!
 Till söndagens första buggkurs, 2:an, kom det ett större antal än vad vi trott, ja det var knappt golvet räckte till! Men med humöret på topp både repeterade vi och lärde oss en ny tur.
 Bugg 4.an blev även den välbesökt. En blandning av nya 4:or och en hel del tidigare deltagare tränade buggturer, som vi utvecklade, eller invecklade? Tja, kul verkade ni att ha åtminstone, många glada miner. Det gläder oss!
 Motionen trodde vi skulle bli lite klen en sån här kväll. Nejdå, gott om motionärer blev det, trots en dansfylld helg. Det unga gardet beställde en snabb rocklåt i pausen och visade snabba fötter. Ja, till och med Kallin orkade inte sitta stilla utan haffade en dam och visade ungtupparna att än hänger gubben med! 
 Packning och hemresa. Ullas räkmacka smakade bra, det vill jag lova! Jag tror vi somnade rätt snabbt sedan.
Vi bifogar några bilder från Motionsdansen.                                                            Tack för en toppenhelg till! BUGG's /ArneKommentarer
Postat av: Tommy Englund

Tack själva ni är guld värda

2008-11-03 @ 21:16:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0