Glada miner på kurs och motion!

 Det märks att kursen har pågått ett tag nu, stämningen blir lite mer avslappnad och eventuella snedsteg tas med ett leende. Det syns att ni har kul, och det är ju det handlar om! 
 Både bugg 2:an och bugg 4:an har kommit en bit in i kursen, turerna blir fler och minnet sätts på prov. Våra bugg 2:or klagade på hjärnsläpp, mindes "ingenting", men minnet uppdaterades snabbt igen. Inte bara det, ytterligare en tur printades in och till helgen återstår att se om den fastnat.
 Bugg 4:orna repeterade och testade "ny" tur, ja flera deltagare har vart med ett tag nu och "ny tur" får en diffus innebörd. Men våra nya deltagare på 4:an rynkade pannan och kämpade tappert på, trots att vi både utvecklade och invecklade turerna. Bra kämpat!  Men alla hade ett glatt utryck hela kvällen, trots krävande lärare.
 Motionsdansen var välbesökt, fast andra arrangemang inom resavstånd fanns. Ett piggt tempo från start som vi ökade något mot slutet och en å annan svettpärla syntes. Motionsdans hos BUGG's med andra ord! Tack för en trevlig kväll!
 Bifogar några foton på glada ansare från söndagen, var så goda:Kommentarer
Postat av: sara persson

va trevligt att det går bra för er!=)

fina bilder med..=)

2008-11-11 @ 15:06:43
Postat av: Tommy Englund

Den nya turen fastnade nog någon stans på vägen, jag fick i alla fall inte ut den i benen.Men vi får se den kanske kommer dit mä.

2008-11-11 @ 17:52:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0