En trevlig danskväll igen!

 Så kan den 5:e kurs- och motionskvällen hos BUGG's läggas till handlingarna. En av de trevligare kvällarna, hittillis. Med ett så glatt gäng, på både kurser och motion, är föväntningarna höga. En snabbräkning över antalet deltagare under kvällen blev i runda tal 75 glada personer! Både jag och Ulla kan knappt fatta vad som sker.

 Under hela kvällen växlades bilder sen förra danskvällen på bildskärmen, och det verkar vara nåt som fångar ert intresse. Flera kommer fram och tittar, medans många slänger ett öga dit under dansens gång.
Just nu har vi redigerat drygt 60-talet bilder från söndagens dans. Kanske inte alltid kvalitetsbilder men desto mer händelserika, kan vi lova. Välkomna fram och kolla under söndagsdansen!

 Bugg 1:ans deltagare repeterade fram till pausen på vår ramsa. Oj, vad duktiga ni blivit. Det glömde jag att tala om för er under kursen! Svårt att undvika att bli entusiastisk under sådana kurskvällar.
 Bugg 3:a repeterade och tränade "ny" tur. Med variationer både före och efter. Ett av paren gjorde en snygg visning av figurkombinationen, till övrigas applåder! Bara att tacka för detta!

 Till motionsdansen anlände ytterligare ca: 20 deltagare, till de kursare som även stannade kvar. Trångt å varmt på golvet, men oj så trevligt det blir! Själv blir jag kvar på scenen och bara står å myser. Det är så kul att se er i full aktion, må ni tro!
 En och annan svettros börjar synas på några ryggar, då tempot sakta höjs under kvällen. Go rockmusik är ju så svårt att stå emot. Klockan 21 fick ett rockmedley stå som final, och gav konditionen en kick framåt. Det är så hos BUGG's!

 Trevlig samvaro med ett glatt gäng. Dans, men med självklara fikapauser verkar gå hem (Ulla kokade 60 koppar kaffe under kvällen!).
 Ja, kort sagt ännu en lyckad danskväll hos BUGG's!  Ett stort tack för detta till vårt glada gäng!!

På återseende till helgen hoppas Ulla å Arne!

Kommentarer
Postat av: angelica

Heja BUSS's.

2008-10-14 @ 13:12:18
Postat av: angelica igen

Heja BUGG's!

(rättelse =) )

2008-10-14 @ 13:12:43
Postat av: Andreas Olsson Raggarn

Tjabba tjena hallå.. Det är roligt att dansa hoss er Ulla å Arne. Det är bra musik som svenger runt runt. Det är bra att nu startade en blogg me buggen.

2008-10-15 @ 21:29:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0