Trevlig dans på Medis!

 Det var ett tag sedan åtminstone vi var på dans på Medis i Säffle. Våra egna  dansaktiviteter tar en hel del tid och kraft å dem prioriterar vi naturligtvis först. En annan sida är naturligtvis att det inte har varit så många danser i Medis regi att tala om, så tillfälle har inte funnits, och de som vart känns det som partydelen har tagit en lite väl stor del.
 Men nya tag, å riktigt trevligt blev det! Selex orkester spelade engarerat och flirtade med publiken, och såg ut att ha en kul kväll de med. Tänk vad sånt är viktigt, bra! Lite väl långsamma foxlåtar före pausen, men bugglåtarna höll ett precis lagom tempo kvällen igenom. Bra att kunna bugga utan att bli dyngsvett med en gång.
 Pause i dansen och dags för kvällens andra band att göra entré. BUBAS poporkester, ett partyband av rang! Goa låtar på rad i ett tempo och med ett driv som får det mesta att blekna! Partyfolkets givna idolband. Själv satt jag på hyllan å trampa takten och myste.
 Av de dryga 200 betalande som gästade Medis var nog tre fjärde delar dansfolk och resten mer åt party, vilket kanske gjorde att inte BUBAS fick den publik de så väl förtjänar och behöver för att blomma ut.
 En trevlig del i kvällen var alla kända ansikten från BUGG's kurs och dans. Av den tre fjärdedel dansfolk som var närvarande uppskattar jag att bortåt en fjärdedel deltar eller har deltagit hos oss. Så roligt att bara titta på er!
 Om kvällen gick ihop för Medis kan man väl undra. Två band, en vaktstyrka och personal som skall avlönas kostar på, så antalet besökare var  nog i minsta laget å dansare är som bekant inga bra barkunder. Men ändå känns det som dansen på Medis fick en kick framåt i och med lördagens dans! 
 Vi i BUGG's återkommer gärna, och fösöker göra vårt bästa för att få folk att gilla dans. Det är nog en förutsättning för att få dansen i Säffle att växa! 

BUGG's / Arne

Kommentarer
Postat av: Tommy Englund

Hej På er, ni gör ju redan ett hästjobb du och Ulla,jag tror att dom flesta av oss har görsköj. i alla fall jag.Sköt om er.

2008-10-19 @ 18:58:04
Postat av: Ewa Gustavsson

HALLOJ

Vill på detta sätt tacka för sex underbart roliga kurskvällar hos er på buggs. Ja söndagarna har blivit veckans höjdpunkt. TACK Ulla Å Arne ni är helt fantastiska, och tack till alla goa buggkompisar. Hoppas vi ses nästa söndag igen.

2008-10-19 @ 19:44:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0