Det blev en bra Finaldans!

 I min ungdom minns jag Långfredagen som en lugn dag. Min mor lät mig veta att inget väsen denna dag. Lite trist tyckte man då, inte ens fick man köra motorsåg, då vädret inbjöd till vedhuggning. Lite av detta sitter kvar i mig ännu, denna lediga dag har ägnats åt tyst arbete. Urgrävning av en uthusgrund för senare gjutning, har vart dagens syssla. Rätt skönt med lite muskelarbete i vårsolen, medan Ulla shoppar på Bergvik med barnen!
 Men allt annat än tyst var det på bugg 2:ans finalkväll på Skärtorsdagen! Trots vackert vårväder kom nästan hela kursgänget till Syltoppen. Enligt tidigare upplysning hade familjen Fransson födelsedagsfirande, och firade detta denna kväll. Vi sänder givetvis en Gratulation till Joakim på hans 20-årsdag från hela gänget!
 Som vanligt en trevlig kursdel, där vi blandade nya turer med tidigare tränade, så minnet fick sig påminnelse. Sist men inte minst gavs en tanke kring det viktigaste i dansen: Glädje!
 Till Motionsdansen stannade de flesta kursare och många motionärer tillkom, så denna sista torsdagsmotion blev lika välbesökt som tidigare. Även några av bygdens sommargäster gjorde sitt första sommarbesök, liksom nya dansare kom till vårt dansgäng! Till Er alla vill vi sända ett Tack för en trevlig Finalkväll!
 Nu blir det Söndagsmotion som gäller i 3 helger till. Kom bara ihåg att Påskdagens Kurs & Motion är flyttad till på måndag, annandag påsk, men samma klockslag som annars! 
Bugg 3             - kl. 16.30
DansMix 2       - kl. 18.00
Motionsdans    -kl. 19.30
 Men till detta hälsar vi givetvis Välkomna till nya som gamla dansare!  
 Prova på BUGG's innan säsongen tar slut!   

   

 


Kommentarer
Postat av: Tommy Englund

Hej på er.Vad ska man hitta på nu på Torsdagskvällarna? trägårdsarbete eller nått annat lika kul. Ha de gött

2009-04-11 @ 08:58:29
Postat av: Ote, Inge, Björn & Monika

Hej hopp! vi önskar er alla en trevlig påsk med eller utan bensprattell. Påskkramar på er.

2009-04-11 @ 10:21:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0