Torgny Melins på hemmaplan!

Först och främst vill vi naturligtvis önska Er alla en fortsatt trevlig påskhelg! En helg med några extra lediga dagar för en del, och en helg med arbete enligt schema för en del. Men även något av en återvändarhelg då nära och kära kan samlas för en stunds samvaro, över kanske en bit påskmat.
 En återvändarhelg var det på Medis åxå, med Säfflebandet "Torgny Melins" som återvände till scen i dansrotundan. Gänget spelade med glimten i ögat som vanligt, och kontakten med publiken fanns där. Viktig med det samspelet! Volymen kändes alltför nära smärtgränsen för våra öron, men i övrigt radades örhängen ur listan med danslåtar och pop-klassiker upp. Naturlgtvis blandades en hel del av bandets egna låtar in i kavalkaden, där kanske "Dansbander" väcker mest med trevliga minnen. Från "Dr. Hook" och "Creedence" t. ex. spelades evergreens som gav tillfälle för allsång under dansen, trevligt tycker jag; (om danspartnern håller med är okänt?).
 Många kända ansikten från nuvarande och tidigare BUGG's kurser dansade även förbi på golvet. Alltid lika kul att se er använda ert danskunnande i skarpt läge! 
 Vårt eget besök blev med avsikt ganska kort, Ulla börjar tidigt följande dag. Då kassan passerades på vår hemväg kvart i tolv var antalet insläppta gäster "bara" 210 st. Vi får hoppas att flera besökare kom sent, för annars gick kvällen knappast ihop för Medis. För visst var det alldeles lagom med plats på dansgolvet, men vi vill ju så gärna att Medis skall arrangera fler danser. Så fler besökare vore att önska! 
 Vi tackar Torgny Melins och Medis för trevlig danstillställning, och hoppas på repris! Till våra BUGG's-vänner säger vi på återseende, förhoppningsvis på annandag påsk!  Bugg 2 och DansMix  2 som vanligt. Samt Motionsdans kl. 19.30, då vi välkomnar alla danssuga till Syltoppen!  Vem vet, en å annan Torgny Melins i repris redan då?
BUGG's / Arne


Torgny Melins åter på Medis scen. 

   
Gänget spelar med glöd och värme.

     
Även BUGG's gänget är både varma å glada.

   
Medis, en plats för prat, skratt och dans.

Vi tackar för dansen, och ser fram mot "CC & Lee" lördag den 2:e maj på Medis!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0