Hemmamatch på Syltoppen!

 Det var inte utan att benen kändes lite tunga på söndagsdansen. Det myckna dansandet under lördagens Dansafton, får man nog säga kändes en smula. Men så skall det väl vara, en lyckad dans brukar sitta i nån dag.
 Dock infann sig ett piggt och troget gäng till bugg 3:an, som där mjukade upp och tog sig sedan itu med att repetera "Erotikhandtaget". Klurig och lång tur som kräver övning, men lugn, den kommer! Efter fikat tog vi oss an den lite lugnare "Katapulten" i några varianter. Denna satt så gott som direkt, ett duktigt gäng, vår bugg 3:a!
 DansMix 2 anlände å visst snackades hockey, FBK i elden, men frampå kvällen konstaterades vinst, udda blev jämnt!
I BUGG's första period värmde teamet upp, och kroppen började hitta rytmen. Period två attackerades friskt med "Avig fattning" , "Hårdknut"  och "Överhuvudtaget", där den sistnämnda kräver sina spelare. Veijo tog en "time out", men återkom efter en kort reflektion i båset. Laddning med kaffe och kaka inför tredje perioden, där Kallin anslöt sig till "Hatt-femman" och Linade upp till "Country thing", tillsammans med hela laget. Tuff drabbning som skördade offer, men Veijo gjorde en strålande insats! Kvällens rockie!
 Slutspurt i andra andning och satte två raka, "New York" och "Elektric" i högt tempo! Laget pustade ut och lagledaren öste beröm över insatsen, då slutsignalen gått. En klar seger och ytterligare tre poäng i bagaget!
 Efter hård match blev Motionsdansen som en lugn hemresa. God stämning under resan och glad musik i högtalarna. Kaffe och tid att vila benen inför sista sträckan, och hemkomst en kvart tidigare än beräknat. Men jag tror alla var nöjda med helgens båda hemmamatcher, där vinst i båda kan konstateras!           Team BUGG's / Arne 

                                        
                                                           Anders bjuder Linda på ytterligare en buggtur.

                                               
                                                                   Fart och fläkt på både Bugg 3 och DansMix 2.

                                                
                                    Nya buggturer blandas med mer inövade turer, men alltid med samma glädje.
-----------------------------------------------
         PS. Nästa hemmamatch på torsdag kl. 18.00 och 19.30. Final i Bugg 2 och TorsdagsMotion!  Välkomna!

Kommentarer
Postat av: Therése

Tack för det kortet då Ulla!! ;D (o nedrans Karlsten)

2009-04-07 @ 15:57:32
Postat av: Tommy Englund

Hej på er.Skönt med en ny match på Torsdag det käns i hela Kroppen att det är dags.Man kanske måste på behandlingshemm för avgiftning när danserna är slut för den här gången? För man är ju beroende av dom. Ha de gött

2009-04-08 @ 17:23:27
Postat av: Karlsten

jag tycker du är så himla snygg när du är arg. ja, du är snygg nästan jämt.

2009-04-08 @ 17:43:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0