Å vilken torsdagsdans det blev sen!

 En lite stressig inledning för oss blev det. Ulla jobbade till fyra, hem och duschade. Själv hade jag lagt ut några rader på bloggen, å alla som pillat med dator vet att tiden inte sniglar sig fram då precis. Packning i en hast å så iväg till dans!
 Riggat och klart, borden dukade och så kommer våra gäster. Ända från Årjäng kommer våra deltagare, ni kör väl försiktigt i snön! Start på kursen med repetition på ramsa och förra gångens tur, som båda börjar sitta nu. En liten överaskning i form av en foxtrot-introduktion, som det verkade ni gillade. Hälften av danserna är ju foxtrot då man kommer i "skarpt" läge. Ny tur efter pausen, som satt riktigt bra i ett huj! Duktiga dansare fixar det!
 Till Motionsdansen kom fler än förra gången, och betydligt fler kursare än tidigare stannade kvar och tränade både foxtrot och bugg. Med andra ord, golvet blev fullt! Så kul att få se er dansa och ha roligt, och jättekul att så många yngre kommer och dansar med oss. De flesta av våra mer vana dansare gav de yngre förmågorna hjälp att hitta rätt i dansen, precis så skall det va'! Både Tommy och Marie hade vart utan dans i drygt en vecka nu, och led av svår abstinens. Tror att torsdagens Motionsdans botade dem båda, undrar om det var abstinensen som syntes som mörkare fläckar på deras tröjors ryggar? Vi inom BUGG's anser att två danser per vecka är ett minimum! Ser att flera av Er håller med!
 Som vi tidigare meddelat, är kurs och motionsdansen på söndag inställd! Ingen dans på söndag, med andra ord!
 Men utan dans blir ni inte för det!  "Lördagsmotion" blir det istället på Syltoppen för våra dansare! Trivseltimme mellan 19 - 20 med tillfälle för knyte och prat. Dans mellan 20 - 23 ca, med avbrott för fika-pause, då vi bjuder på det.
Ett inträde tar vi med 50:- och ungdomsrabbatt, där det gäller att fjäska för Ulla! Vi ser fram emot en trevlig kväll i motionens tecken, foxtrot och bugg som bas, men vad som sen dyker upp för vi se. Karlsten kanske kommer med några ideér på danser, de brukar va´så!         Väl mött på lördag, hälsar Ulla å Arne 

   
       
   
 Några bilder från en hellyckad torsdagskurs och dans, lägger vi givet vis med!
                     Minns och njut av glada bilder, hälsar BUGG's / Arne

Kommentarer
Postat av: Vicki

Hej på er! Jäklar va sköj dä va igår, va helt slut när jag kom hem =).... men mer motionskvällar med er lär det ju bli!!!!!

2009-02-20 @ 10:38:37
Postat av: Vicki

Glömde ju en sak! Stort tack till alla er vana dansare som står ut med oss, o verkligen gör ert bästa för att lära oss både det ena o det andra...=)

2009-02-20 @ 10:40:19
Postat av: Tommy Englundt

Hej på er, abstinensen försvann som i ett huj bara jag fick gå hem till Sylltoppen och dansa lite.Ha det gött

2009-02-20 @ 13:33:53
Postat av: Ote & gänget!

Go kväll go vänner! Ja vi undrar vad man ska motionera med när säsongen är över, man kommer väl att gå upp i vikt och se ut som en julgris, He he!! Väl mött i morgon Lördag. So long så länge!

2009-02-20 @ 22:15:52
Postat av: Ote& gänget.

Glömde säga att alla ni nybörjare är jätte duktiga och lärdlärda, det är så kul att det är så många som har upptäckt att dans är kul och vi vana dansare hjälper er mer än gärna, hoppas att många av er kommer i morgon. Lycka till med dansen i fortsättningen.

2009-02-20 @ 22:20:57
Postat av: John

Att dansa med er nybörjare är bara roligt.Det handlar absolut inte om att stå ut med er Vicki. Hjälpa till att få alla nya dansare känna sig välkomna i vår stora dansfamilj det är en självklar sak för oss som också var nybörjare för några år sen.

2009-02-20 @ 23:21:11
Postat av: Tommy Englund

Då ses vi ikväll ha de gött

2009-02-21 @ 11:58:40
Postat av: angelica

jag vill oxo va mää !

2009-02-22 @ 13:13:21
URL: http://angeliqasandahl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0