En dans i ångor!

 Det var som att dansa i en dimma i torsdags! Jo, nu var det inte någon som var påverkad av annat än dansens egen euforism. Men i förlängningen var det denna som alstrade dimman. Varma dansare ger varm och fuktig luft inne i lokalen, så när desamma så gick ut för att kyla av sig en smula, kondenserades inneluften i dörren och bolmade ut som en dimma i den kalla februarikvällen. En lektion i att varm luft bär mer fukt än kall luft. Tänk vad dans allmänbildar!
 En helt annan bildning sysslade vi med på buggkurs1, där "Tjej bak killes rygg" detaljerat övades in. Den första komplicerade turen där killen skall föra tjejen genom en rad moment. Träna om igen, å igen. Finns ingen annan väg att gå. Två kurskvällar kvar på bugg 1:an, och denna turen tränar vi vidare på under dessa kvällar, plus två ytterligare turer.
 Utbildningsdelen ställdes så lite i bakgrunden när Motionsdansen startade. Visst, dans ger en träning i social samvaro, nog så viktig; Men detta trevliga gäng äger redan en näst intill fullkomnad i detta kunnande! Så vi kunde alla koncentrera oss mer på att alstra varm och fuktig luft, det är vi några hejare på. Dimman i dörren gav ett kvitto på en energisk kväll!
 På återseende önskar BUGG's / Arne

 
     
     
    

Kommentarer
Postat av: Tommy Englundt

Hej på er, jag saknade er allihop i Torsdags

2009-02-13 @ 23:16:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0