En kursfinal värd namnet!

 Igår torsdag, var det så finaldags för våra duktiga bugg 1:or. Under sex veckor har de tränat bugg så svetten lackat, lärt sig buggturer vilka ljudligt utropats som omöjliga att lära. Men detta har de fixat och mer därtill! Ett av de största bugggäng vi haft på en gång, och det yngsta gäng vi haft någosin. Jättekul om den yngre generationen vill prova på ett stycke svensk kultur, å ännu roligare om de gillar det, vilket våra ungdomar verkar ha gjort. Tack till Er alla för en trevlig bugg 1:a!
 Kvällen var givetvis inte slut  i och med detta. Dags för BUGG's Motionsdans, där flertalet kursare stannade kvar och testade sina nya kunskaper, men även ett drygt 20-tal dansmotionärer kom och gjorde avslutnings kvällen till en finalkväll sannerligen värd namnet. Bugg och fox före pause, och "bara bugg" efter densamma. Dans till kl. 21 och en stunds eftersnack, ännu en Motionsdans hos BUGG's är till ända.
 Givetvis vilar vi inte för detta, redan nästa torsdag drar vi igång en fortsättning i form av en Bugg 2:a. Våra nyexaminerade bugg 1:or och övriga intresserade är då hjärtligt Välkomna!
Välkomna att ta del av BUGG's Bugg 2:a! Syltoppen på torsdag kl. 18.00 är den plats och tid som gäller. Välkomna!
Nu siktar vi på söndagen med gång 5 för både bugg 2+ och DansMix 1, men även för söndagens upplaga av Motionsdansen. Har du inte testat denna dansform och gillar dans, gör det och träffa vårt trevliga dansgäng!
                                                                                 BUGG's / Arne
         
     
    
     

Kommentarer
Postat av: ÅMÅLSGÄNGET!

Go afton! Inte nog med att man besöker en Buggsblogg utan två, växlar mellan denna och FJL. Snygga bilder från i går. Vi har kollat Lets dance och i kväll var det riktigt kul med Jive, alla som är kvar (utom Carl-Jan)är jätte duktiga, få se vem som åker ut. Kram på er tills Söndag.

2009-02-27 @ 22:18:19
Postat av: Regine

Heej!!! Nu har man ju blivit lite beroende av er ;) Så självklart fortsätter vi 2an oxå!!!! Kraam

2009-02-28 @ 10:29:03
Postat av: Vicki

Heeej! Klart vi kommer på 2.an....går ju inte att sluta nu heller!!!!!

2009-02-28 @ 10:38:31
Postat av: Tommy Englund

kul att höra att det inte är bara jag som blivit beroende.Ha de gött.

2009-02-28 @ 16:20:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0