En trivsam torsdagsmotion!

 Fredag morgon och både jag och Ulla har ledig dag. Äter frukost och summerar torsdagens motionsdans-minnen.
Då siste gästen gått igår sa jag till Ulla: " Vilket bra gäng de är!"  För det är ni verkligen, hela bunten.
 Strax för kl.18 igår kom så bugg 1:an deltagare, själva var vi lite sena med uppriggningen, så vi snodde runt, både jag och Ulla. Men kursen startade enligt schemat, och nu sammanförde vi allt i vår ramsa. Så nu började det att fungera ihop, tur följde tur, och vana och säkerhet kommer naturligt. Ny tur efter pausen. Krångligt i början, så ska det va' förstås, men vi tränar på nästa torsdag igen. Duktigt gäng, inga problem här inte. Buggkurs då den är som bäst, vi ses!
 Flera kursare tog chansen att träna vidare tillsammans med ett stort gäng motionsdansare. Mer vana dansare hjälper våra nybörjare in i dansens värld. "Jag har aldrig dansat foxtrot " sa en av de kvinnliga nybörjarbuggarna, strax fick hon sakunnig hjälp av Veijo, en av de vassare i foxen. Våra buggtjejer gav nybörjar-killarna hjälp att få turerna att funka, och BUGG's killar visade de nya tjejerna, att de visst kan bugga! 
 Lugn första halvlek, alla provar på. Kaffe med kaka å prat. Andra halvlek med bara bugg, och omärkbart stiger tempot till motionstempo i sann BUGG's anda. John med sambo avslutade dansen en stund tidigare. Stod kvar med dansskorna i handen i Syltoppshallen å tittade på alla dansare, och gav oss en värmande kommentar: "De' går ju inte å gå hem när man hör den här goa' musiken"  Tack John!  Det är just så vi hoppas ni skall känna hos BUGG's!
  Välkomna åter! BUGG's / Arne.

                  

                      
                              
                                                                     

Kommentarer
Postat av: ann-louise

Halloj!

Tack för en trevlig motionskväll! Ses igen på söndag, ha en trevlig helg!

2009-02-06 @ 18:00:13
Postat av: Ote & Inge.

Go kväll i stugan! Vi instämmer med föregående talare. Vi återkommer efter Streaplersdansen. Ha en trevlig helg. Kram från Ote, Inge, Björn, Monika & Annette.

2009-02-06 @ 21:46:05
Postat av: Ote, Inge, Björn & Monika

Hej go vänner! Vill ni veta hur det var på Streaplersdansen i går? Ja jag tänkte väl det men ni får vänta tills i kväll, fniss, fniss! då kommer det rapport på det. Ha det så länge. kramiz.

2009-02-08 @ 11:20:32
Postat av: linda

Väntar tills ikväll! Alltid lika trevlig med era kvällar.KRAM

2009-02-08 @ 14:56:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0