Med dans i sikte!

 Hej på Er alla, våra BUGG's-dansare! Vi tackar för trevliga kommentarer! Jätteroligt att ni läser och kommenterar, det är ju så som bloggen skall fungera. Ett sätt att hålla kontakten mellan oss!
 Torsdag i sikte med Kurs och Motion, där bugg 1:orna kör finalkväll. Tänk, sex veckors kursande är till ände, men inget slut på buggen för det! Vi startar en bugg 2:a följande torsdag, som en fortsättning på 1:an, så det är bara att haka på för alla buggintresserade!
 Torsdagsmotion följer efter kursen, som vanligt. Vi har just suttit och lagt ihop en spellista med en hel del Scotts som ju är minst sagt aktuella i stan nu. Nya skivan med Larz- Kristerz är inköpt, och finns representerad under kvällen, bland en mängd andra godbitar. Vi hoppas kunna tillfredställa Ert danssug! Välkomna!
 Varsågod och testa länken till "Får Jag Lov" , där Ulla bloggar dagligen under BUGG's. Hennes tankar kring dans och livet i allmänhet, ur sitt perspektiv. En blogg att återvända till!
 En skön torsdag på Er alla, så avslutar vi den med en dans tillsammans!   Välkomna!
                                                                         BUGG's / Arne 

   
                Bifogar en bild  med dansgläde, så ska det va' hos BUGG's!

Kommentarer
Postat av: Åmålsgänget!

hej hopp! Vi lovar att vi var lika svettiga & varma efter gårdagens inrensiva danskväll som vanligt. Vi kommer på Söndag som alltid, så lätt slipper ni inte oss, Hi, hi! ha en trevlig danshelg. Kramiz fran Ote, Inge, Björn & Monika.

2009-02-27 @ 17:49:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0