Nya turer ikväll!

 Något tv-tittande för Er? Jodå lite grann mellan eldandet å bloggandet har det väl blivit. Fredag med Let'sDance, som lite av en nedvarvning inför helgen. Dags för Kitty att åka ut, då hon fått lite liv i benen och tyst på munnen. Fel som åkte ut? Nä- rätt val å hög tid!
 Melodifestivalen bänkade vi oss för att se igen. Frågan är om låtarna är ett mellanspel i Petrea Medes monolog, eller tvärt om? Låtarna var överlag bra, H.E.A.T.  skakade om i grytan med sin rock, medan Måns gav oss ytterigare en Radio Rix följetong. Lilli & Susie flyttade oss 20 år tillbaka i tiden, och Cookies'n' Beans till Texas.USA!  Två trevliga låtar! Amy Diamond spinner vidare på sin tonårslook, lättsamt och gullgt. Markoolio skojar till det, men hur långt räcker det?Kvällens behållning blev kom nog i pausen, "Waterloo" på samiska! 
 Det om det! För vår del står BUGG's söndagsaktiviteter på tur! Hoppas det gör det för Er med! Vi tänkte att bjuda på en bugg 2+ kl. 16.30 i första hand. "Torpeden" skickar vi där iväg!  Nästa del kallar vi DansMix 1, där vi som titeln bjuder blandar friskt. Starttid för detta är som vanligt 18.00. Som avslutning på kvällen bjuder vi upp till dans! Motionsdans som vi kallar det. Idag med lite mer dansband, men inte mindre svängigt för det, kan vi lova! Välkomna att prova på!
                                                        BUGG's / Arne 
                 


Kommentarer
Postat av: Tommy Englundt

oj oj synd om mig ingen bugg i dag heller, för jag är i karantän efter den berömda vintersjukan. Men på lördag räknar jag med att vara iform igen. Ha de gött.

2009-02-15 @ 16:34:50
Postat av: ann-louise

Tack än en gång för en trevlig kurs å motionskväll,kul att pröva på lite gammeldans. Ha de bra!

2009-02-15 @ 22:40:41
Postat av: Ote & gänget

Stackars Tommy som inte fick vara med i går. Gammeldansen var jätte kul precis som övrig dans. ses snart igen. So long so länge.

2009-02-16 @ 15:10:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0