Schlager, Bugg och Dans!

 Om man nu diggar musik och dans har det vart en fullmatad helg, såväl i det stora som i det lilla! Let's Dance på fredags kvällen att varva ner arbetsveckan till, och/eller till att varva upp helgen till. Välj det som passar. Hasse Aros utröstning förvånar knappast, men en personlighet mindre! Fortsättning följer!
 Lördagen kom med åtminstone två alternativ. Dans på Vikenborg i Åmål till topporkester som lockade en del. Den andra delen bänkade sig kanske framför tv'n och uttagningen till melodifestivalen. Själva lyssnade vi på låtarna i densamma, och slog besvikna sedan över till en film istället. Gick därmed miste om den kaotiska omröstningen, enligt media. 
I denna kampen tror jag nog att dansen på Vikenborg tog hem delsegern på lördagen!
 Om det finns mer alternativ för söndagens aktiviteter låter vi vara osagt, men ett mycket gott är BUGG's i alla fall! 
Dock ingen utröstad på Syltoppen på söndagskvällen. Här var gänget fulltaligt, som alltid, på båda kursdelarna. Att övning ger färdighet syns alltmer på bugg 2+. Övning före pausen och mer fri tyglar efter, ger bevis på Ert kunnande!
 DanMix 1 blir en fullmatad kurs! Bugg och Dubbelbugg, ny tur i båda delarna. I dubbelbuggen kämpade ni friskt. Avslutning med nygammal linedance, som ni fixade galant, igen! Mäktigt att se er fylla golvet i en line, woow!
 Som sagt ingen utröstad, men fler tillkom på Motionsdansen som växer. Både kursare och motionärer trivs fint tillsammans. Tja vad finns att tillägga? Det är så här vi vill att BUGG's ska fungera, att ni ska trivs. De' e' grejen!
 Tack till Er alla, och Välkomna åter!  BUGG's / Ulla å Arne

   
   
   

Kommentarer
Postat av: Tommy Englund

Hej på er allesammans. nu är jag on line igen, det är ju bra så att man har lite koll på vad som hänt och ska hända,Sen är det ju kul att se sin vackra nuna på bild buggandes med nån söt tjej i bland, för det är ju ett helt underbart gäng där uppe på Sylltoppen. Ha det gött

2009-02-10 @ 18:46:18
Postat av: Åmåliterna.

Jag lovar och svär att vi trivs på syltoppen och att vi har görsköj. Väl mött på Torsdag igen. so long så länge.

2009-02-10 @ 20:49:54
Postat av: Anonym

Jag lovar och svär att vi trivs på syltoppen och att vi har görsköj. Väl mött på Torsdag igen. so long så länge.

2009-02-10 @ 20:51:49
Postat av: Anonym

Alltid lika trivsamt att komma å dansa hos er, vi ses imorron.(Hoppas din rygg känns bättre Ulla) Ha de bra!

2009-02-11 @ 22:47:17
Postat av: Tommy Englund

hej på er. Jag sitter här och har abstinenssymtom då jag inte kunde komma ifrån och åka till Sylltoppen och bugga i kväll. Men på Söndag blir det att skaka liv i kötthögen igen, det bli sköj. Ha de gött

2009-02-12 @ 20:08:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0