Till dans med fart å fläkt!

En söndagsdans med liv och lust var det om sistens! En god bit in i båda kurserna, och nu släpps dansglädjen loss. Alla känner sig allt tryggare i dansen. Det är då det blir kul!
 Bugg 2+ tog sig an "Torpeden" som är lite av kryddan i denna kursen. En del träning att hitta rytmen i den turen, men då man gjort detta läggs den gärna som favorit! Kallin visade tillsammans med en av kursarna upp "Torpeden" i sitt rätta element, till svängig låt. Vi tackar paret för en läcker bugg!
 DansMix'en gör verkligen skäl för sitt namn! Bugg blandas med Dubbelbugg, Snoa och Linedance. Ingen risk att bli enkelspåriga här inte, och allt detta i fart och fläkt. Här har vi gänget som fixar det mesta, vad gäller dans! 
 Motionsdans som sig bör. En lugnare start, följt av fikapause, och sedan bara bugg. Jo förstås, vi klämde in en Schottis i pausen också. I det här sällskapet kanske namnet BUGG's missleder en smula, här dansas mer än bugg!
 På torsdag möter nybörjargänget upp på bugg 1:an, och sedan är alla Välkomna på Motionsdans Kl.19.30 !
                                                På åteseende alla dansvänner i BUGG's / Ulla å Arne.
 Lägger som inledningsbild, en som verkligen visar det som rubriken säger: "Till dans med fart och fläkt!" Håll till godo!   
                             
   

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0