BUGG's startar sina buggkurser 2009!

                                         

                                                       Hej på er alla varande och kanske blivande BUGG's-dansare!
 Så startar vi då upp för vårens bugg- och danskurser hos BUGG's. Efter en del funderande har vi knåpat ihop ett program som syns ovan. Vi hoppas att det skall finnas något för alla!
 Som en inledning bjuder vi in alla dansintresserade till en Kickoff på Syltoppen, söndagen den 18:e januari. Ett tillfälle att bekanta sig med BUGG's och alla trevliga deltagare. Vi informerar om vårens aktiviteter över en kopp kaffe, tillfälle att ställa frågor finns så klart! Så låter vi kvällen fortgå med en blandning av bugg och foxtrot till dansvänlig musik, samt tillfälle att prova på, eller bara sitta å kolla in läget.  Fri Entré!   Välkomna!
 Redan på torsdagen efter, 22:e januari, startar vi med en Nybörjarbugg, en så kallad Bugg 1:a. En riktig nybörjarbugg, där vi startar från början. Ta med lätta skor och ett glatt humör, så fixar vi resten!
 En liten kluring i vår Bugg 2+ kommer så den 25:e januari, som blir inledningen på våra traditionella söndagskurser. Här ger vi chansen för alla de som buggat något tidigare, att göra en nystart! Vi komprimerar upp till och med en bugg 2:a, så vi får en bra grund för att hinna med en Bugg 3.a innan sommarens utedanser kommer. Ett tillfälle att ta vara på!
 Vår DansMix 1, är den numera traditionella överkursen hos BUGG's. Många har gått igenom våra 4 buggkurser både en eller flera gånger. Ett tecken på att ni trivs med BUGG's, tolkar vi. Jättekul! Här repeterar vi våra buggturer helt igenom, någon nyhet kommer, blandar in lite dubbelbugg, testar linedance och tränar foxtrot. Dansar å har kul, helt enkelt!
 Varje kväll, både torsdag och söndag, avslutar vi traditionsenligt med vår Motionsdans. Ingår i kurserna, men går givetvis att dansa som en aktivitet. Då till det låga priset av 20 kronor! Inleds med fox å bugg, som senare övergår i ren bugg i motionstempo. En favorit som ökar i popularitet, kom å testa!
 "Dans med hjärtat" - BUGG's slogan! En slogan med tre meningar: Dans med hjärtevännen, Dans för hjärtat, motionen alltså, men allra mest, Dans med Hjärtat =Glädje! Det är det BUGG's handlar om!
 Kom och testa BUGG's!   Söndag den 18:e januari, Välkomna!  Ulla å Arne.

Kommentarer
Postat av: Tommy Englund

Hm.då kanske man kan få klämm på Torpeden då.

2009-01-08 @ 20:38:19
Postat av: Anonym

ÄNTLIGEN! Vi ses den 18e! Kram!

2009-01-08 @ 20:39:07
Postat av: Karin

Hejsan !Tycker detta med bugg ser så roligt ut. Kan man anmäla sig utan att man har en partner att dansa med ?Mvh Karin

2009-01-21 @ 01:31:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0