Fullt hus på premiär!

 Att starta upp en verksamhet är alltid lite pirrigt. Trots annonser och övrig reklam, vet man inte om upplysningen går fram eller hörsammas. En kvart före fem gick jag å Ulla runt och grunnade om det verkligen skulle komma nå't folk. Tio i fem började så en och annan droppa in, vi välkomnade å tog i hand, pratade om ditt å datt. Så började raset! Ja tolka mig inte fel nu, det rasade IN folk. Stolarna räckte inte till, man stod längs väggarna. Vår ambition att hälsa på all som kommer, den sprack! Men hjärtligt Välkomna, det är ni allihop! 
 När vi varit dryga trettio stycken på golvet har det vart lite trångt, man får börja tänka sig för i buggturerna. Man kan lätt säga att det inte var mer plats nu, för då någon hade räknat samman, så kom de till ca. 60 st!
 Mycket glädjande var att så många hörde till den yngre generationen, att få lära dem att dansa är en önskesak för oss! En annan mycket positiv del var att det var nästan hälften killar. Vanligt är ju ett stort underskott på killar, men nu hoppade fem av våra "äldre" killar in och gjorde golvet jämnställt. Ett jätteTack till Er!
 "Grundsteg och cirkelbugg, tramp i takt och om igen, karuseller med utrull, byte och svettiga händer, fel i takten å så kommer Arne å rättar till, Ulla byter musik, äntligen kaffe å pause, det här va' inte lätt!" Förmodar att era tankar går ungefär så idag,eller? Men kul tror jag att ni hade. Mycket prat och sorl, många glada leenden kursen igenom.
 Motionsdans på torsdag är ett oprövat kort. Räcker intresset för dans till på orten?  På premiärkvällen stannade ett flertal av kursarna kvar en stund och tränade. Vi hade lagt musiken lite lugnare med tanke på detta. Glädjande nog så droppade det in flera nya och gamla dansvänner, och dansgolvet fylldes på nytt. En bra början för torsdagsdans!
 Ett stort Tack till Er alla för en kanonstart på BUGG's Kurs och Motions kvällar! 
 Vi bifogar några bilder från premiärkvällen, givetvis.
                                               BUGG's / Ulla å Arne
    
      
        
 

Kommentarer
Postat av: angelica

så trevlig før er :D:D miss you mami <3 Puss / norweigan buggare..

2009-01-23 @ 12:59:21
URL: http://angeliqasandahl.blogg.se/
Postat av: Marcus Andersson

Hej och tack, alltid lika kul att komma till er och dansa. Alltid lika skön stämmning och trevligt, kommer dit på söndag, syns då.

mvh

2009-01-23 @ 13:50:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0