KickOff med sting!

Efter ett jul och nyårsuppehåll som ibland kändes väl långt, var det så äntligen dax för BUGG's KickOff!  Å, vilken KickOff det blev!  Både jag och Ulla undrade om det skulle komma nå´t folk. Det gjorde det! Strax före kl.17.00 som var utsatt tid, fylldes sittplatsena upp till sista stol, och flera fick bli stående i väntan på starten. Vi uppskattar att närmare 60 personer kom och deltog mer eller mindre i vår premiärkväll, jättekul!
 Eftersom det kom ytterligare besökare, drog vi försiktigt igång med lugn dans, innan vi drog igenom informationen om vår vårsäsong. Våra vana dansare bistod nykommna att ta dansgolvet i besittning, å aldrig tidigare har vi sett golvet på Syltoppen så fullt! Utrymme för mer avancerade turer uteblev, men stämmningen steg i topp. I låtpauserna berättades om BUGG's i stort och smått, och gav en bild av vår verksamhet och egenheter. Trivsel skall vara en viktig del hos oss!
 Då alla fått ta en svängom, informerade vi om vårens aktiviteter, i form av framförallt kursdelen. Följande torsdag, 22:e januari, startar vi med en bugg 1.a. En kurs för alla nybörjare, där vi börjar från grunden.
 Kommande helg startar så fortsättningen med en bugg 2+, perfekt för er som kanske haft en kortare eller längre pause i buggandet, för att komma upp till nivå bugg 2.a, ja å lite + till det!
 DansMix 1 för er som gått våra 4 buggkurser fullt ut, kanske fler än en gång! Här testar vi mer än bugg, t.ex. Dubbelbugg, mer Foxtrot, givetvis Linedance å eventuellt nå´n Gammaldans. En kursdel där trivsel kommer först!
 Mer trivsel blev det så i form av kaffe med kaka! En pause i dansandet, å tid att berätta och diskutera, kanske om dans som vart och dans som kommer? En nog så viktig del hos BUGG´s!
Dansen fortsatte lugnt och fint, alla fick tillfälle att  prova på både bugg och foxtrot i behagligt tempo. För några blev detta första gången man testat detta, å vi hoppas att det gav mersmak! 
 Så gav vi under sista timmen av kvällen prov på något som är BUGG's signum, nämligen Motionsdansen! Ett tillfälle att bättra på kondtionen på ett av de trevligaste sätt som finns. Bugg i ett raskare, men taktfast tempo som är svårt att sitta still till! Hjärtat slår, en och annan svettdroppe tränger fram, å man vill mer...
 Vi hoppas alla fått en bild av BUGG's, å att den skall vara till belåtenhet! Vi kanske ses under veckan igen!
Vi tackar för en toppenkväll,till er alla glada deltagare!!
                           BUGG's / Ulla å Arne. 

                 

       

 

Kommentarer
Postat av: Britt Vidin

Hej!

Va kul med sånt gensvar! Det ser riktigt trångt ut på dansgolvet. :-)Kram britt

2009-01-21 @ 07:35:13
URL: http://prillig.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0