Kursstart med P-problem!

 Ett smärre parkeringsproblem uppstod, enligt utsago, då BUGG's startade upp kurserna för våromgången. Vintertid är det upplogat på den övre parkeringen, till och från, och detta har räckt till, som det vart hittills. i söndags vid skiftet mellan första och andra kurs blev p-ytorna överbelastade, och några fick vänta på att första kursomgången åkt. Vi kommer att ta upp problemet med hyresvärden, Säffle FF, och hoppas på mer upplogade ytor, men hoppas ändå ni har överseende med problemet.
  Mycket folk blev det på både bugg 2+ och DansMix 1. Mer än vi vågat hoppats på! Bugg 2+ är ju lite av ett test, där målgruppen vart de som gjort en pause i buggandet, och nu vill repetera upp sig. Tydligen var detta en uppskattad kurs, det gläder oss! Många från höstens bugg 2:a, men även flera för oss nya deltagare fick hitta  rytmen i både musiken och BUGG's. Som vanligt lite spännda deltagare i början, men alla fann snart att vi tar det hela med glimten i ögat. Alltfler leenden så länge kursen fortgick. Ser ut att bli ett bra gäng!
 En glädjande överaskning var att se vår följeslagere Karlsten, komma och undra "Är det här det är buggkurs!" Han smälte snabbt och vant in i ringen. En och annan kurs har han ju gått!
 DansMix 1 följde så. Tanken är: "Repetition och mer än bugg." De flesta av deltagarna kan starten lika bra som oss nu, men vi håller oss till programmet, och hoppas kunna klura till det vad det lider. Bugg, javisst, men även Dubbelbugg och Linedance gjorde att alla fick dansa, denna vår välbesökta premiär! Skratt och kommentarer, gänget är på plats!
 Till Motionsdansen stannade flera kursare, men flera nya deltagare dök upp. Det dansades fox och bugg i lugnt tempo fram till pausen. Fika med kaka eller bara vatten. Så startar delen som blivit lite av vår modell. Låtar med det där extra, som gör det omöjligt att sitta still. Kort sagt, Motionsdans hos BUGG's!
 Då sista gästen gått, sa jag till Ulla: "Va' nöjd ja är med kvällen, så kul de va!" Hon nickade å sa, "Ja!" Hoppas ni kände lika dant och att vi ses nästa söndag igen! Eller på Motionsdansen på torsdag, kanske?               BUGG's / Arne

   
     
   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0