Mysig dans i Åmål!

 På lördagskvällen tog ett tiotal av Säffles BUGG's-buggare tillfället i akt att ta en dans i Åmål. Kamratgården var platsen för denna trevliga kväll, som arrangerats av Inge Edgren tillsammans med sin fru Ote. Ett 15-tal Åmålsdansare hade även hörsammat inbjudan, och gjorde kvällen välbesökt. Dans kvällen igenom och kaffe med dopp i pausen, trevligt folk att tjöta med. Kort sagt, ett bra recept på en trevlig kväll. Ett Tack till Inge och Ote!
                                                      BUGG's/ Ulla å Arne.

   

Kommentarer
Postat av: Ote & Inge

Hej alla glada dansare! Vad kul att så många Buggsare kom och tog en svängom på Kamrtatgården i Lördags. Det lär inte bli sista gången hoppas vi. Vi tackar alla trevliga dansare som gjorde denna kväll så trevlig, utan er ingen dans. Vi tackar även Arne & Ulla för en jätte kul kickoffkväll på Syltoppen i Söndags, vi lovar att vi var gott svettiga och hungriga efter denna fartfyllda kväll. Väl mött på parketten igen.

2009-01-19 @ 21:23:59
Postat av: Ote & Inge

Hej! Vad kul att så många Buggsare kom och tog tog sej en svängom på Kamratgården i Lördags, det lär inte bli sista gången hoppas vi. Vi tackar alla glada dansare som gjorde denna kväll så trevlig, utan er ingen dans. Vi tackar även Arne och Ulla för en jätte kul kickoffdans på Syltoppen i söndags, vi lovar att vi var gott svettiga och hungriga efter denna fartfyllda kväll, väl mött på parketten igen.

2009-01-19 @ 21:31:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0