Till dans i Åmål

 Ikväll byter jag och Ulla ut körslaget mot en svängom på Kamratgården i Åmål. Sedan någon vecka har en inbjudan legat ute på vår blogg till detta evenemang, och några har anmält sig genom oss och förhoppningsvis några till Inge Edgren direkt. Skall bli kul att gå på dans utan att bära högtalare först! Vi ser fram mot en trevlig kväll!
 För Er som kollar på körslaget måste jag ändå fråga: Åkte rätt kör ut? En tendens har vart att mer namnkunniga körledare vinner på sitt kändisskap, är det så även ikväll? Släng in en kommentar, vi kollar då vi kommer hem ikväll!
 Tittade några på Let´s Dance igår? Jag hoppade ialla fall till strax innan CarlJan skulle dansa å David Helénius surrade något om "Skillnad mellan anklever å gåslever, det känner till och med Arne och Ulla". Vad menar han, och vem menar han? Trevligt om minnet av Karl-Petter och BUGG's lever kvar, men kan det va så? Men tyvärr den smakskillnaden känner vi nog inte till, dock hoppas jag vi ska skilja mellan bugg och fox imorgon, för då......
 Ja just då startar vi ju för våren 2009 med vår KickOff. En motionsdans som startar redan kl. 17.00, men där vi även dricker lite kaffe och berättar om vårens aktiviteter. Hoppas även att några nya dansintresserade dyker upp, å vi kan låta dem prova på.
 Hoppas på kommentar i kväll, samt hälsar alla hjärtligt Välkomna imorgon söndag, kl. 17.00 på Syltoppen! 
                                                     Vi hörs, BUGG's / Arne å Ulla!


                                                                


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0