Torsdagsmotion med nöje!

 Hej på er alla BUGG's dansare!  Så var det dags för andra kurskvällen för våra nybörjare på Syltoppen. En genomgång av förra gångens övningar tror jag kändes bra, man är ju osäker i början. Grundsteg och Cirkelbugg utökades med två Karuseller, och så kom Buggsväng i två varianter. Ja, det blev mycket att hålla ordning på, så nästa gång skall vi samla ihop det hela en smula, så det blir enklare att hålla i minnet! Ha det så bra tills nästa torsdag!

 Motionsdansen på torsdag blev åter välbesökt! Sanning att säga kände vi en viss oro för denna dans, om det skulle gå att få deltagare, men än har det fungerat bra. Torsdagsdanser har väl inte funnits här sedan hotelldanserna på nittiotalets mitt, så den traditionen tar nog tid att få igen. Dock dansades det friskt hos oss i torsdags, med kursare som stannade kvar och tillkomna enkom för Motionsdansen. En lugn första "halvlek" rundades av med kaffe att stärka kropp och själ med, inför en något tempohöjd andra halvlek. Ett rockmedley som final höjde pulsen, och fuktade de ställen på skjortan som var torra dittills. Får faktiskt erkänna att benen kändes lite sega på fredagsmorgonen, nån mer som kände så? Ett tecken så gott som något, på att dansen gjort verkan!
 En ny fristående bloggare under rubriken: Säffle i världen" har gett oss positiv respons i sin blogg. Trevligt tycker vi, och hälsar samtidigt "Stig-Allan" välkommen på en mer närgången titt!
 Vi bifogar några bilder från torsdagens dans, och alla glada dansare. Det är glatt hos BUGG's! 

  
  


Kommentarer
Postat av: Therése

Vi har ju inte komma nåt ännu i år. Men nu satsar vi på söndagen...Ses vi då!!

Kram Fru Lammenvirta

2009-01-30 @ 21:22:52
Postat av: Linda Isaksson

Hej på Er! Trevliga kvällar ni ordnar! Bra musik o trevlig stämning! Vi ses ikväll. Kram /Linda

2009-02-01 @ 10:35:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0