Larz-Kristerz!

Ja, dagar och veckor rullar på, och NU är det alltså dags!
Larz-Kristerz, som vann Dansbandskampen,
 kommer till Skruvsta-parken i morgon fredag 10/7!!
Mycket folk blir det, och många BUGG'sare ska dit!
Hoppas att vi alla får en trevlig kväll där!
               VI SES...     /Ulla

Kommentarer
Postat av: Therése

Åhåhåå!! Jag vill ju också dit!! Men jag kan ju inte...jobbar natt, så jag börjar vid 21.30. D är om det är nån kvar vid morgonkvisten så kan jag komma förbi och ta en bugg...;) Ha d jätte trevligt iaf ni som ska dit! Kram kram

2009-07-09 @ 13:47:13
Postat av: Anonym

De som vill svänger in till mig ute i Sundhult före dansen , ska vi säga vid 18.00

Välkomna Jan

2009-07-09 @ 16:46:22
Postat av: Ote & Inge

Hej & hå alla glada dansare! Semestern inleds med med L-K i Skruvstad, kan det bli en bättre början på den? om det bara ville sluta regna så vore det ännu bättre. Väl mött på parketten.



På Lördag spelar Soumders upp till dans i Tvällens festplats i Gunnarskog utanför Arvika, någon buggsare som ska dit eller...

2009-07-09 @ 21:33:10
Postat av: Ote, Inge, Björn & Monika

Hej hej i regnget! Trevlig kväll i Skruvstsdparken i går trots att det inte blev så mycket dans på grund av allt folk på dansgolvet, L-K:s spelglädje kan man inte ta miste på och dom spelade bra. Att bli uppdragen med traktor från den leriga fotbollsplanen var åxå en upplevelse L det var många som satt fast i leran och en av dom var vi. Kul att det kom så många Buggsare åxå. Ha en fortsatt skön sommar med eller utan bensprattel.

2009-07-11 @ 17:10:14
Postat av: Ote & Inge

Go förmiddag alla dansare. I går var vi på väg till Gunnarskog utanför Arvika för att ta en svängom till trevliga Sounders, men översvämmade/avstängda vägar gjorde att vi fick vända om och åka hem igen, vi vågade/kunde helt enkelt inte forsätta vår färd, vi kanske hade tagit oss dit men hur hade sett ut när vi skulle hem igen, ugh! Besvikelsen var ju naturligtvis stor men vädrets makter kan man inte rå på, vi tog en runda i Åmål och upptäckte att många ställen var översvämmade och avstängda här åxå, så det var nog tur i oturen att vi gav upp. Vi får göra ett nytt försök vid ett annat tillfälle. Väl mött på parketten utan skyfall.

2009-07-12 @ 12:07:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0