Aldrig långt till nästa dans hos BUGG's!

 Dans även på  torsdagar betyder att vi inte behöver vänta alltför länge på dans igen, vi BUGG'sare. Redan tisdag idag, och bara två dagar kvar till torsdag. Torsdag som först och främst betyder fortsättning på bugg 2:an, och då fjärde kurskvällen av sex stycken. Denna kväll ägnar vi en del tid åt att repetera förra gångens "Torped", vilken vi vet kräver träning för att fungera bra. Dansträning med lite tips lägger vi även på, väl mött igen!
 Så följer givetvis Motionsdansen som vanligt, bugg och fox första halvlek och bara bugg i andra. Nya som gamla deltagare är som vanligt Välkomna! Ett dansevenemang som  upptäckts av allt fler! Din tur på torsdag?
 Någon som siktar på dans till helgen? (Utöver BUGG's söndagsdans, menar jag!) Folkets Hus i Fengefors får kändis-besök på lördag. Dansbandskamps-kända "Bengt Hennings" gästar då orten, och bjuder upp till dans där mellan kl. 21.00 till 01.00. Ett alternativ så gott som något, då bandet verkar spela bra dansmusik. Sänd gärna en kommentar om kvällen, ifall ni sticker dit!   Ett smakprov på bandet, om du klickar nedan!
                                                                             På återbloggande, BUGG's / Arne

                               

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vi hoppas på att det kommer några Buggsare till Fengersfors på lördag när Bengt Henninngs spelar, vi ska i alla fall åka dit för att svänga loss på parketten så kom igen nu alla Buggsare. Kram på er.

2009-03-24 @ 20:33:14
Postat av: Ote & Gänget

vi hoppas på att det kommer några Buggsare till Fengersfors på Lördag när Bengt Hennings spelar, vi ska i alla fall åka dit för att ta en sväng om på parketten så kom igen nu alla Buggsare. Kram på er.

2009-03-24 @ 20:37:24
Postat av: Tommy Englund

Det är bra att det är ganska tätt mellan träningstillfällena,Torpeden är trög,svårstartad liksom.

2009-03-25 @ 16:54:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0