Dags för demokratisk torsdagsdans!

 Vi ber först och främst att få tacka för trevliga kommentarer! Fortsätt att kommentera! Så ska det va i en levande blogg!
-Ja Ote, var ska vi dansa efter kurserna är slut? Tål verkligen att tänka på. Friska idéer tar vi tacksamt emot!
-Å Tommy har eldavbrott i torpeden, jo det är en så'n tur man skall hitta rätt rytm i. Bara att träna vidare, tur det är så kul att träna! Du kommer väl imöra? 
-I söndags körde vi "damernas" hela kvällen, med anledning av internationella kvinnodagen. Ett lite ovanligare upplägg. Hur fungerade detta tycker ni? Kommentera gärna det, men även egna tankar om dans! 
-Christina undrar om man kan hoppa in i kurserna även om man inte dansat med BUGG's tidigare? Ett grundkunnande i bugg är naturligtvis önskvärt för den nivå man hoppar på. MEN, givetvis är vi jätteglada för alla som hittar rätt och kommer å dansar med BUGG's! Så Välkommen Christina att testa BUGG's, som alla andra med för den delen!
 Som rubriken säger är det dags för dans igen. BUGG's torsdagsmotion förstås. Andra delen  av bugg 2:an som inledning, välbesökt första kurskväll å vi hoppas på repris! Nya intresserade är som sagt Välkomna att hoppa med, vi repeterar ju som vanligt första kurskvällen!
 Så blir det då dags för Motionsdansen, och då som demokratisk dans, d.v.s. att både herrar och damer bjuder upp till dans. Men så har vi ju det alltid! Första halvlek blandar vi fox och bugg, för att i andra köra "bara bugg" i ett friskt tempo.  Med andra ord en Motionsdans i traditionell BUGG's anda. Ett altmer ökande deltagarantal hittills, vi hoppas denna utveckling består. Tveka inte, testa vår Motionsdans! Gillar du svängig dansmusik, gillar du BUGG's!


 Omstart för kurserna till helgen i form av Bugg 3:a och DansMix 2. Annons i ST tordag å lördag. Info kommer på bloggen.
                                                            På återseende, BUGG's / Arne

                                  


Kommentarer
Postat av: Tommy Englund

Hej på er. jo jag kommer väl och försöker träna in rätt eldhastighet.Ha de gött

2009-03-12 @ 16:56:55
Postat av: Ote & Inge

Hej på er båda!! Det kommer att bli tomt när det blir uppehåll. Damenars funkade bra tycker jag, killarna tackade inte nej till en sväng om, eller så vågade dom inte göra det He, he! nej skämt å sidå, det funkade faktiskt bra. Kram om er denna helg åxå.

2009-03-13 @ 22:56:15
Postat av: Jessica

Jag tänkte höra om ni kommer köra någon Bugg etta snart igen eller om det börjar en till hösten? :)

2009-03-14 @ 20:40:23
Postat av: Ote, Inge, Björn, Monika, Andreas & Johan!

Vad är det för dag i dag? Jo Söndag och det innebär DANS för hela slanten igen, jippi!! Vi ses i kväll då. Kramiz.

2009-03-15 @ 13:15:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0