Kurs och Motion hos BUGG's på söndag!

 Här sitter vi och förbereder morgondagens första sommardans hos BUGG's! Ja, sommardans med modifikation kanske! Det är ju sommartid som gäller imorgon,då klockan förhoppningsvis vridits fram en timme. Men ute råder allt annat än sommar, så att kalla morgondagens Motionsdans för sommardans, kanske haltar en smula.
 Trots detta är fakta så att imorgon, söndag 29/3, dansar vi Motionsdans på Syltoppen klockan 19.30! Vi hälsar då alla dans- och buggsugna hjärtligt Välkomna till vår Motionsdans!
                 Har du inte testat BUGG's Motionsdans än? Gör det, så ses vi på söndag, hälsningar BUGG's / Arne!

                                        
                                                             Victoria och Karlsten trivs på BUGG's Motionsdans!

Kommentarer
Postat av: Karlsten

Tjenixen! Jorå jag åkte ner till Fengerfors, lite skeptisk, men jag åkte ner. En riktig Buggsare sviker ju inte en dans inom 10-mila-avståndet. Satt i bilen på vägen ner och funderade på vilken medelålder det kunde vara på publiken i Fengerfors. (55 kanske tänkte man lite optimistiskt) åhh fy fan va optimistiskt det var, PRO måste ha sitt högsäte i Fengerfors. Det var mest 60+are, ja tillochmed 65+are. Det var ju ändå roligt att få vara med och sänka medelåldern på dansgolvet, för en gångs skull. Ja, bugg är inte en speciellt populär dans i Fengerfors, där är det fox som gäller. I mitten på dansgolvet höll buggarna till och runt om foxades det. Foxarna sneglade inåt dansgolvet lite avundsjukt. Men nu är inte detta någon solskenshistoria, dansgolvet var halt så ini helvete. Det som ibland såg ut som en ny häftig tur, var allt som oftast att man höll på att dra sig i backen och gjorde allt för att hålla balansen. Söndagen var schyst, det var schyst mycke brudar iallafall. Vi syns till torsdag.



P o K Karlsten

2009-03-30 @ 17:50:57
Postat av: Tommy Englund

Hej på er. Jag får nog försöka att gå på kursen på Torsdag och täna med torpeden för nu ska vi lära oss Erotiken på Söndag och det är nog svårare det än att få till rätt drivladdning till Torpeden.Ha de gött

2009-03-30 @ 19:13:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0