Let's Dance utan BUGG's!

 Var det nå'n mer som tyckte Let's Dance kändes lite tomt ikväll? Det var nåt som fattades. Å så kom jag på att BUGG's saknades. 
 Jo skämt å sido, bugg-dags i Let's Dance ikväll. Ett tidigare säkert kort som Morgan, gjorde en  sämre insats än vi vart vana vid. Men då klev Magnus in och lyckades få till det! Storväxt kille, men fart på fötterna fick han. Å bugg var det! Laila buggade till en trevlig bugg att titta på. Kvällens bästa? Ja kanske. Elisabet kämpar tappert, men i kväll räckte det inte hela vägen. Men en eloge till henne och Tobias, där han verkar vara en sann gentleman och formar dansen efter sin partners förmåga till det bästa. En kille att beundra!
 Men saknade du också BUGG's? Ingen fara, vi ses ju på Syltoppen på söndag! Bugg utan utröstning gäller då!

 Torsdag med kurs och motion på Syltoppen igår. Trångt och trevligt på buggtvåan, dryga 30-talet som nu tagit steget upp till nivå 2. Märks att ni slappnat av en del nu, börjat trivas med dans och hitta glädjen i buggen. Det är nu det börjar bli kul på allvar, man vill bara lära sig mer, -hur var det man gjorde? Frågor dyker upp under pausen. Minns min egen tid som ivrig buggelev, man vill lära så mycket!
 Motionsdans efter kursen, där ett fortsatt stort antal buggade av hjärtans lust. Ytterligare en kväll som genomförts under BUGG's eget motto: "Dans med hjärtat!  Det ska vi fortsätta med, var så säkra!
                                                                               BUGG's / Arne

                                  
                                          

Kommentarer
Postat av: Ote & Inge

Go em!!!! jag trodde faktiskt att Elisabeth skulle åka ut i går, hennes bugg var inte det bästa men salsan gjorde hon bra. I det stora hela så har hon varit otrolig med tanke på att hon har ont i kroppen och hennes ålder, hon är ju ingen ungdom längre, bra kämpat Elisabeth. Lailas Bugg var bäst men inte hennes salsa och Morgan backade bakåt något utan att för den delen dansa dåligt. Ja nu blir det en hård kamp mot slutet. Det är lätt att ha sina åsikter från soffan, man är ju själv ganska stettig när man buggar ( i alla fall jag) men kul har jag i alla fall. Väl mött på parketten i möra. Kramizz!!!!

2009-03-14 @ 16:50:18
Postat av: Ote, Inge, Björn, Monika, Andreas& Johan

Äntligen danskväll igen, det ska bli skönt att röra på fläsket, he he!! Vi ses sedan då. Kramizz!!!!!

2009-03-15 @ 13:18:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0