Omstart för Bugg och Mix!

 Då var det dags för vårsäsongens sista kursstart, och då i form av en Bugg 3:a och en DansMix 2. På Bugg 3:an kom ett drygt 25-tal intresserade och provade på, och för ovanlighetens skull, fattades ett par tjejer!  Vi får hoppas att BUGG's infriade förväntningarna och att alla återkommer nästa söndag. En kort förklaring hur vi jobbar och vad vi lägger vikt vid, följdes av repetition av  förra gångens buggtur. På programmet stod givetvis även en ny tur, vilken tränades in gemensamt i flera omgångar, och till slut satt den!
 DansMix 2 är vår högsta kurs, och här sätts deltagarna på prov. Buggturer lite utöver det vanliga får vi här prova på, men även övriga danser kan dyka upp. En Linedance, som var ny för de flesta, tränades in och dansades till en go' Linelåt. Duktiga är ni som vanligt, så inga problem här inte!
 Motionsdans följer som vanligt till ett lugnare tempo i början, och som ökas en aning mot slutet. Så är de', å så ska de' va hos BUGG's! Vi hoppas på återseende nästa söndag!
                                                                                                                     BUGG's / Ulla å Arne
                           
                              Linedance under dansmix 2 är en häftig upplevelse med 25-talet dansare.
                                                                      
                                                                  Klurig tur på bugg 3:an,
                        
                                                       men då den sitter buggas det för fullt!

Kommentarer
Postat av: Ote & gänget

Go kväll i stugan!! Ytterligare en danskväll till handlingarna, lika svettigt som vanligt men jätte kul givetvis. Den nya Linedansen var inte så enkel men kul att prova på, vi kämpar vidare nästa Söndag, men först Torsdagsdans, träffade på Andreas i dag och han lovade att dom skulle stanna kvar på Torsdag, väl mött då. Tills dess ha det gött och kramiz från oss alla.

2009-03-16 @ 22:11:52
Postat av: Tommy Englund

Hej på er.jag måste nog komma och träna på rallyturen om någon vill vara co´driver kanske även torpeden med en lämplig laddare.Ha de gött

2009-03-17 @ 22:03:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0