Dans med glimten i ögat!

 Först och främst får vi tacka för trevliga kommentarer! I andra hand för vi höja ett varningens finger till alla damer, då Tommy tänker grabba "Erotikhandaget" och släppa "Torpeden" lös, på torsdag. Själva tänker vi ladda kameran, kan bli schyssta bilder på bloggen om han får en fullträff! Schysst ska det också bli att se Karlsten visa nya buggturen, "Obalansen"! Tydligen en ny tur sedan Fengersfors-dansen! Vi får hoppas han inte iklädde sig BUGG's tröjan då han torpederade pensionärer där. Rykten har nu nått oss från flera håll!
 Söndagens danskurs bjöd på, ovan nämnda, "Erotikhandtag" för våra bugg 3:or. Ett avsnitt i vår buggkurs där vår lekledare, danslärare får utlopp för sitt sinne för ramsor. Allt för att underlätta denna långa buggtur,som känns som en evighet i början! Med ett leende minns vi vår debut i detta ämne!
 DansMix 2 hade en perfekt Mix av killar och tjejer! För dubbelbugg! Så redan där föll vårt planerade program för traditionell bugg för söndagen. Men dubbelbugg blev det, å bra blev det! Ni blir riktigt vassa i detta game!
Ny Linedance tur stod på tur, å en lite längre också. Klurig med många steg.Får nog citera Nicke i detta fall: "Trodde att man memorerat in stegen, å´ så vände man sig 45 grader, å' så mindes man ingenting!" Jodå, vi känner igen detta, men mer övning lär det bli! Undrar om inte "Hattgänget" glänste lite extra?
 Ännu en välbesökt Motionsdans följde så detta. Någon ny söndagsmotionär tillkom, vilket alltid är kul! Vi tror inte nå'n behöver bli besviken på BUGG's glada gäng! Ett Tack till Er alla som gör BUGG's så trevligt! Kursare som Motionärer!
                                                                     BUGG's / Arne

                                   
                                                  Per fixar dubbelbugg, dubbelt så svårt men dubbelt så kul!

                                          
                                                  Bugg 3:an genomförde sin 3:e kurskväll med beröm godkänt!

                                         
                                              Nya och gamla deltagare på BUGG's Motionsdans på Syltoppen. 

                                         
                                                                 Bugg och Linedance för våra deltagare.

Kommentarer
Postat av: Tommy Englund

Hej på er. Knepigt det här. Buggkurs med Rallyturer, Torpeder och Erotikhandtag, men kul är det. Om nu inte Arne har skrämt alla damer men då får jag väl bugga med Arne i så fall. Ha der gött

2009-04-01 @ 18:13:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0