Välfylld buggstart!

 Torsdagens "Prova på kväll" för bugg 2:an fyllde golvet på Syltoppen. Många av våra bugg 1:or tog tilfället i akt att testa fortsättningskursen, men så gjorde även ett flertal andra intresserade. Vi får hoppas att premiärkvällen gav blodad tand vad gäller bugg, och att vi återser samtliga nästa torsdag. Givetvis finns det plats för fler deltagare på torsdag, som då även är betalningsdag. Vi repeterar då premiärkvällen tur, och tar oss an en ny buggtur igen. Väl mött då!
 Kommande söndag blir finalkväll för bugg 2+ och för DansMix 1, men följande söndag 15/3, startar en fortsättning i form av Bugg 3:a och DansMix 2. Alla intresserade hälsas då Välkomna till prova-på kvällen. Mer info kommer!
 Vi tackar för trevliga kommentarer till BUGG's blogg, och hälsar er Välkomna att klicka in på Får Jag Lov Bloggen där Ulla bloggar om dans och livet i allmänhet. Kommentera gärna hennes blogg där! Tackar på förhand!
 Vi bifogar några bilder från torsdagens "Prova på kväll" och den kvällens födelsadagsfirare som glädjande nog firade den tillsammans med BUGG's-gänget.               BUGG's / Arne

                            
                                 Födelsedagsbarnet Victoria får present i form av en bugg av Gerone .
                                 
                                 
                                

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0