SöndagsMotion med gôtt tempo!

 Så lägger vi den fjärde kurskvällen på andra omgångens buggkurser till handlingarna. Bara två gånger kvar av höstens buggkurser. Oj-oj vad fort det gått! Men oj vad kul vi haft, eller hur!
 Gruppfoto hann vi åxå med, både på bugg 2:an och på bugg 4:an. Nästa söndag hoppas vi kunna ta med provbilder så ni kan titta på, för ev. egen beställning.

 Söndagens Kurs och Motion blev en trevlig tillställning, igen. Lite tunt med kurskillar på bugg 2:an, men flera av fortsättningens killar ställer upp som "dans-in".Vi tackar och bug(g)ar till Er! Så denna omgång blev det så där mysigt trångt igen på golvet. Å trevligt verkade ni att ha, för sorlet steg i bytena. Ett tecken på att ni trivs, tror vi!
 Träning av "Handbyten" och "Torped som utlovat, och sedan monterade vi ihop dessa turer till en fin kombination. Avslutningsvis spekulerade vi omkring, och övade buggsväng. Ack så vanlig, men ändå så viktig grundtur!

                        
                           Kate och Sylve tränar "Handbyte bak tjejs rygg" under bugg 2:an.

                              

                              

                                    

                            

 Bugg 4:an tar ju sig an de lite mer trixiga turerna, och denna gången stod "Kramturen" på tur. Trots att jag manat till sakta övningstempo, skyndade Karlsten sig fram till "Kram-delen" i en hast, enär han verkar uppskatta den delen bäst. Dock avbröt vi det hela innan det gått för långt. I övrigt gjorde vi framsteg med våra baksteg och fick ett gott resultat! Vi repeterar nästa gång som vanligt.

                        
                                                 Full fart på bugg 4:ans kurs.

                              

                              

                              

 Till Motionsdansen anlände ytterligare deltagare för att ge motionen en skjuts framåt. Vi har ju motionsdansat hösten igenom nu, så en viss träning borde vi nu fått. Därför låter vi tempot öka efter pausen, för att sista kvarten ge fullt ös. Goa låtar som gör att man tar ut det lilla extra. Kändes gôtt i kroppen efteråt tyckte jag i alla fall, vad tyckte ni då? Motionsdans till söndag igen, vilken form vi skall komma i!

                        
                            Björn-Ove bjuder Monica och Carin på en uppskattad dubbelbugg.

                               

                              

 Vi tar samtidigt vara på möjligheten och upprepar gratulationen till BUGG's-veteranen Vincent Larsson som födelsedagsdansade med oss på söndagen. Själv påstod han att han fyllde 28 år, men vi mistänker starkt att han skarvar en smula!
 Vincent har dansat med oss sedan starten under våren 2004, då deltagarantalet var betydligt lägre än idag. Ofta var Ulla å jag med Ullas syster Lena tillsammans med Vincent å dansade och fikade. Trivseln var satt i första rummet redan då, den traditionen håller vi starkt på hos BUGG's!

                         
                                                 Här dansar jubilanten med sambon Gunnel.
                        ---------------------------------------------------------------------------------
             Vi hoppas på återseende nästa söndag, med fortsättning på Kurs och Motion på Syltoppen!
                                                            BUGG's / Ulla å Arne


Kommentarer
Postat av: Anonym

Dags och börja värma upp inför söndagen, kör hårt Bugg`s vänner

Jan

2009-11-19 @ 13:13:00
Postat av: Buggare i Säffle

Hoppas att alla kommer och dansar den 28/11 på Medis då Highlights kommer och spelar. Dom är sååå jättebra och Andreas är ju så snygg och läcker att titta på

2009-11-19 @ 18:40:46
Postat av: Dansare i Säffle

Hoppas att alla kommer och dansar till Highlights den 28/11. Sångaren Andreas är så söt och kläcker att titta på. Vi ses på dansen.

2009-11-19 @ 18:42:47
Postat av: Tommy Englund

Jag bryr mig inte om hur läcker Andreas är.Men dom spelar bra.Så det blir nog en svängom där Ha de gött.

2009-11-19 @ 19:29:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0